Перейти до публікації
vaz2101

Как поменять личинку в замке багажника

Рекомендовані повідомлення

Це ціна серцевин на 01, а продавець показав мені замок, на якому мають йти такі личинки, а у мене замок зовсім не такий.. тому я боюсь чи підійдуть ці личинки (точніше та, що на багажник), у цей, що зараз. Бо замок то не з 01, а личинка з 01... Але, ціна в принципі не колюча, тому візьму в любому випадку личинки на 01, просто було цікаво, чи хазяїн не наліпив нічого із замком.. щоб не довелось ще його міняти..

А таке питання: на ринку оці серцевини усі з однаковими ключами продаються? Бо виходить кожен 2-й власник таких же замків може відкрити чуже авто?) Чи там різняться хоч якось?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

AnDruWa, В принцыпи я наблюдал картину:

Друг приходил ко мне, и пробовал открыть двери, когда мой ключ таинственно пропал так ключ не подошол, п роовал другим открыл! Так что рас на рас не приходиться :(

Пробуй, бери. Если что замени всё сразу ( и личинку и замок ). Ну а вообще любой замок можно открыть не портя при этом его самого!Есть много статей про то как защитится от взлома, по гугли и найдёш!

Поділитися повідомленням

Я брал личинки дверей с замком багажника. Стояло оно шо то в раене 45 гривен все вместе. Возми поменяй и не парся. Если у тебя нижняя пластина (которая на кузове) как на рисунке, то и замок на багажнике 01. На 06 кажись нужен другой низ. У меня тоже с такой пластмаской замок... она и поварачевает крючек. Посоветую капнуть в замок, можно на ту пластмаску, оно потом перебереться и в сам замок, каплю буквально масла. Я капал моторное. После месяца после замены замка он у меня начал заедать. Капнул масла и уже больше полугода отлично работает.

Поділитися повідомленням

odeskin, дякую за інформацію)

USSRMoto, завтра я сфотографую низ і верх замка та викладу сюди, а вже з наступного тижня буду купувати, то щоб визначився точно, що мені потрібно. Тому брехати наперед чи такий низ як на фото чи ні я не буду, але якщо мене пам`ять не підводить, то низ не такий.

А ще таке питання, якщо замок у мене від 06, то личинки у двері також від 06 брати? Чи може бути, що попередній власник поставив різні личинки.. хоча ні.. ключ то один в мене на всі двері і замок.. тому питання відпадає.

Я боюсь, що захочу наприклад брати новий замок, як Ви кажете разом із личинками дверей, все у комплекті, а він по розмірам (отворам кріплення на кузові і багажнику), не співпаде з тим, що зараз, тому я краще сфотографую, що там у мене робиться, а далі проконсультуєте знову, якщо будуть якісь ідеї авжеж.

А у мене ключ раніше провертався нормально, а потім з настанням морозів то ключ не залазив, то не відкривало, і я думав, що це через холод (хоча було можливо -2), а потім авто стояло в приміщенні де + 10, і все рівно щоб відкрити багажник треба було ключ засунути до кінця, потім на пару мм. витягнути і тоді пробувати крутити.. тобто воно якось вже не попадало на ті зубці, які треба, саме тому я вирішив замінити, бо зимою і також може примерзнути, то щоб ще не зламалось нічого завчасно. І капав в різний час, різними приспособами, результату - нуль, там сама личинка щось заїдає, бо коли розбирав, то той гачок нормально на пружинці, без проскоків, а ключ в личинці тупить.

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

а ключ в личинці тупить

Скорее всего что то попало, вот оно и тупит. А то что лил разные жидкости, так ето правильно! Ты теперь знаеш что ето не от того что там всё сухо заидает! :)

завтра я сфотографую низ і верх замка та викладу сюди

Давай ждём! Там уже и посмотрим!

Поділитися повідомленням

AnDruWa так ты личинку смог вытащить? я хоть :bu: Ап стену головой невдуплюсь как.

Поділитися повідомленням

Sample, Смотри Зображення где 5 и 3 там 2 гаички на 10, открути и вытащи часть где находится пластина (2 та что закрывает)

После етого по личинке №6 нанеси лёгенький удар с улицы в личинку и будет тебе праздник! ;)

Змінено користувачем odeskin

Поділитися повідомленням

odeskin, А на Шохе так же меняется?Я открутил там толи шпилька,толи он цельный,не мог его никак заменить на новую личинку!!!

Поділитися повідомленням

Yurec77, Де не читав, личинка на 06 вибивають і стара має зламатись, а туди вже нову. А з іншої сторони пишуть на Посилання , що якщо продають 3 личинки без упаковок - фабула, а якщо 2 на двері і замок в зборі - це нормально. Можливо і читали там, але корисно дещо.

А я десь скоро схожу сфотографую свій замок і викладу.

Поділитися повідомленням

Так, ходив я фотографував, маю наступні 3 фото:

1) Вигляд низу замка на кузові.

Зображення

2) Вигляд замку на багажнику, як видно 1 гачок.

Зображення

3) Як видно по фото 1, низ замка кріпиться на кузов болтами, а як їх відкрутити, якщо з середини гайки? Фото з середини багажнику, на якому видно, що немає як підібратись до болтів знизу, там ця ділянка заварена і пофарбована, хоча можливо так і має бути.:bn:

Зображення

Личинка у мене як на 01, з пластмаскою як показував за малюнку раніше, а замок такий як на фото.

Як бути, які варіанти? Можливо воно так і має кріпитись на кузов...

Який тоді замок брати і як його прикріпити на кузов? Бо самі личинки, як почитав, не дуже якісні, тому хочеться взяти 2 личинки на двері + замок в зборі = і це все в комплекті.

Поділитися повідомленням

Вообще, как я помню там должны быть окна и пальцем можно гайку наживить, а потом ключом можно затянуть, а почему у тебя их нет:bn:, может там гайки приварены или гайки положены квадратные, чтоб не прокручивались, как в крепеже сидений, а почему у тебя загнут в замке направляющий язичек, он должен смотреть вниз и за него должна задвигаться защелка замка, а то будет плохо закрываться замок. А личинка из замка, помоему не очень трудно менять, главное штифт выбить шилом и личинка выймется сама, только вынимается кажется только в одну сторону та что потоньше, с другой стороны отверстие кажется шире.

Поділитися повідомленням

Ага, так оця штука яка загнута це і є той язичок, як і має бути на замку 01.. зрозумів.. І якщо він дивився б вниз, я б відразу зрозумів, що це 01, а так, я думав, що так має бути.

Але дійсно, я рукою провів під болтами, і там все гладко, ніяких ні дирочок, нічого... оце "попав" блін.. навіть на фото видно, що там фарба трохи різниться, що і означає, що там щось хімічив попередній власник..

Ппц... тоді все, що я зможу поміняти це верхню частину замка з личинкою.. а низ залишу.. Хоча блін, від закривання багажнику я не думаю, що погнувся б той язичок так.. тому 99%, що його в ручну гнули спеціально, але чому саме.. хз.. Ну а як багажник закривається - нарікань немає.. ні хлопати, ні тиснути, просто опустив, трохи руку поклав і "клац".. закрилось.

Буду щось кумекати.. можливо самі личинки візьму, а можливо разом із замком, і спробую верх новий, а низ залишити..

Поділитися повідомленням

Sample, Смотри Зображення где 5 и 3 там 2 гаички на 10, открути и вытащи часть где находится пластина (2 та что закрывает)

После етого по личинке №6 нанеси лёгенький удар с улицы в личинку и будет тебе праздник! ;)

снять то понятно как, пол года точно с дыркой езжу, снял и руки недоходят вытащить личинку.

уточнить треба! бить надо по замку с улицы?? не на улицу??

Поділитися повідомленням

Sample,

бить надо по замку с улицы

Да только так! Тоесть вставляеш отвёртку в скважину (куда вставляеш ключ) и наносиш не большой удар. Ну а процес инстала в обратном порядке! Ну а если

не на улицу??
то ты так выбьеш не только личинку а и половину крышки багажника вынесеш. Так что по логике только в середину! ;) Удачи ждём результата!

Поділитися повідомленням

Зображення

Да ненужно там не почем бить, снимаешь замок (откручивая две гайки), вынимаешь механизм скважины замка, выбываешь шплинт (штирёк) можно шилом и молотком аккуратно, шплинт входит в проточку личинки, что на рисунке (он не дает выпасть личинке) и личинка выдвигаешь пальцем. Потом ставищь новую придерживаешь пальцем и забиваешь шплинт. А язичек то отогни вниз, во первых на рисунке видна вмятина на уплотнителе, это от него, во вторых этот язычёк ограничивает несанкционированный доступ в багажник, так-как перекрывает доступ отвертки к язычку замка. А сгибается от даже очень легко так у самого так было когда замок был установлен не правильно, если выставить чтобы он не зацеплял не получается можно подложить под замок шайбочьки и отрегулировать его расположение относительно нижней защелки.

Поділитися повідомленням

leonid, у мене навіть зараз ключі такої ж форми, як на малюнку. А на ринку пропонували вже інші трохи.

Як міняти личинки я приблизно зрозумів. Я знімав сам замок (верх) і виймав звідти саму серцевину, з якої і треба вийняти личинку. Але не дивився на ті шплінти. Тоді я піду вже у вівторок купувати все, що треба і запитаюсь, скільки коштує замок весь + личинки. І якщо не дорого, я куплю личинки на двері + замок, але заміню лише верх замка. Так думаю підійде. Чи воно може не підійти (верх новий, а низ той що є, бо я вже його не відкручу без додаткової мороки)? Просто боюсь, що навіть якщо буду рівняти той язичок, щоб там нічого не відламалось і щоб другий раз не йшов за замком цілим.

Поділитися повідомленням

Да только так! Тоесть вставляеш отвёртку в скважину (куда вставляеш ключ) и наносиш не большой удар. Ну а процес инстала в обратном порядке! Ну а если то ты так выбьеш не только личинку а и половину крышки багажника вынесеш. Так что по логике только в середину! ;) Удачи ждём результата!

не делайте так!!!!!! как советует odeskin

AnDruWa сегодня на рынке сомтрел замки с личинкой цена 30-45 грн они мне понравились острые концы (округлений нет). пошол в гараж и сделал такое

открутив винтик , брызнув ВД-40 везде и надовив на пластмаску с зади черненькую, получилось так

Зображення" rel="external">Посилання

а потом так

Зображення" rel="external">Посилання

Можно теперь покупать только хорошие личинки (цена от 11-30грн). Или найти у кого то ключ б/у (безплатно) вставить его в личинку и спилить торчащие "пиптики" (чем меньше точащих при всунутом ключе будет- тем лудше) и он будет работать!, Тут кто как хочет

Поділитися повідомленням

Sample, Дякую за інформацію!

Я цим займусь у вівторок вже, бо у понеділок ринок не працює, а хочу там купити бо вибір є різний.

Тепер як вийняти личинку багажника зрозумів, ще легше, як виявлялось.

Із замками дверей думаю буде трохи важче, але є статті по яким можна все зробити.

Тому з цінами замків ясно і з цінами личинок також. Тепер я буду думати, що мені робити з тим замком, що я маю зараз. Чи рівняти його і просто купувати комплект личинок, чи купувати личинки на двері і замок на багажник у зборі, але в такому випадку я буду міняти лише верх замка (на кришці багажнику), бо низ у мене якогось фіга заварений, але просто боюсь, що може не підійти трохи.

Одним словом дякую, я вже визначився майже з усім, тому потім відпишусь як все пройшло!

Поділитися повідомленням

Sample,

не делайте так!!!!!! как советует odeskin

Я советовал так как делал сам! Когда не мог снять, а делать или нет это уже его дело!

Поділитися повідомленням

Ходив я в один магазин, дуже рекомендували + ціна, як виявилось на ~10% нижча від ринкової (на ринку личинки по 25, а в магазині по 20, і то він каже це максимальна ціна їх), зате там гарантія + чек.

Так, ось що мені сказав продавець: Якщо надумаєш брати щось дешевше, з того що буде, то краще залиши взагалі так, як є зараз. Якщо хочеш брати тільки 3 личинки + 2 ключі, то на них пишеться Тольятти, а це каже не так, бо їх роблять не там і це типу не оригінальне і прослужить менше, ніж оригінальне. Навіть каже є типу заводські комплекти ДААЗ, 2 личинки і замок багажника в зборі. Є Тольятти - 35 грн, і є ДААЗ 62 грн. Та каже, що оригінальні запчастини на Жигулі - ДААЗ, принаймні у випадку із замками.

І чоловік дійсно видно, що знається на всьому, як мені казали, тому довіряти йому можна.

Отже, приблизно розповів по цінам і що брати, а від чого краще відмовитись.

Але сьогодні у нього не було цих комплектів, каже після свят ще не привезли. Тому завтра вдень, або вже в середу я заїду куплю і відпишусь, як все поставив.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз