Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 (змінено) Нiяк не можу натягнути ручник. Трос новий, ексцентрики розведенi. Натягнули вчора на 3 "щолчка", спочатку тримало, зараз же дуже слабо, хоча сам ручник тугий, на тi ж 3 "щолчка" i так уж не вперше, вже не знаю в чому причина... Змінено 1 серпня 2013 користувачем Esbist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 ясное дело что новый трос не будет с ходу держать как положено. натянул, покатайся. опять натяни. пару раз подтянешь, и будет держать. у меня так же было. спустя 2 подтяжки, все гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Creativ4eg, Ну це вже друга натяжка, втiм, дякую за пораду, може якраз в цьому причина Ще одна запитання - пiсля довгого стояння на ручнику педаль падає до упора, знiмеш ручник - приходить в норму. Так i має бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Esbist, это норма. не переживай. ручником особо не пользуюсь, по этому не обращаю внимания. но вот говорят что норма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Creativ4eg, Дякую ще раз, заспокоїв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Creativ4eg, Ну це вже друга натяжка, втiм, дякую за пораду, може якраз в цьому причина Ще одна запитання - пiсля довгого стояння на ручнику педаль падає до упора, знiмеш ручник - приходить в норму. Так i має бути? Педаль должна быть жесткой с затянутым ручником, посмотри распорные планки, там уже выработка и хоть ты и колодки развел эксцентриками, планки то болтаются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 DVA, Вона i є жорстка зразу пiсля затяжки, а падає пiсля того як машина деякий час постоїть. А розпiрнi планки подивлюсь при нагодi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Норма для покойников! Не надейтесь на удачу, а ремонсируйте тормоза. На ручнике педаль падать не должна, она наоборот колом стоит. А раз падает, значит поршенек выходит и пускает в систему воздух. Когдато оставил машину на ручнике, вернулся, а через задний правый цилиндрик вытекла жидкость из заднего контура. Полностью! Хорошо хоть не в движении. При подтяжке ручника всегда уменьшается ход педали. Принцип тотже, что и при подводке колодок эксцентриками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 (змінено) SUP-2101, А що саме ремонтувати? Цилiндрик правий я вчора помiняв, потiк зараза i поршеньок вивалився, пiдозрюю що через ручник. Планки помiняти? Цилiндрик Базальт, вiдходив рiк. Барабани i колодки зимою мiняв. Змінено 1 серпня 2013 користувачем Esbist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Наверно теперь левый цилиндрик потек или воздух хапает. Хотя и новый, правый может быть Г. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 ручником особо не пользуюсь извини за нескромный вопрос, а боком же как тогда? Хорошо хоть не в движенииНечего страшного нет, когда сидишь дома через неделю вспоминая это под пивко.По теме - после третей перетяжки если не поможет - смотри тормоза. И на счет трех щелчков... мне так подтянули трос, что я рычаг ручника поломал на прошлой машине. Он должен работать в идеале на 4-5 щелчках и держать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Проверь и главный тормозной цилиндр, может он подтекает, посмотри с салона, может под ковриком уже лужа с тормозухи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Норма для покойников! Не надейтесь на удачу, а ремонсируйте тормоза. . +100 Педаль падать не должна. Могут задние цилиндры течь, барабаны в тормозухе потому и ручник не держит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 ГТЦ не тече. От що цiкаво, я 2 днi їздив з потiкшим цилiндром, рiвень рiдини не змiнився абсолютно, тормозила бiльш менш, симптоми змазала замiна переднiх колодок в той день, взагалi думали що потiк сальник пiввiсi. Коли ж зняли барабан, манжета на цилiндрi злiзла зi свого мiсця. Зараз педаль тверда, гальмує добре, не веде, зад гальмує (пiсля рiзкого гальмування барабани теплi). Вчора пiсля виiзду вiд майстра знову перегальмовувало переднє праве, але вже все в нормi. Майстер казав що треба мiняти колодки бо вони пропитались гальмiвною рiдиною - не знаю дiло каже чи нi... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 не знаю дiло каже чи нi... діло, терба поміняти обовя"зково Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Esbist, а мені здається, що або барабани погані (хоча недавно і міняв їх) - поміряй діаметр, або колодки якісь не такі. Спробуй зараз зняти барабани і подивитися, чи трос ручника не витягнув важель до кінця. Тут трохи забагато писати - захочеш, то подзвони. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 боком же как тогда? не валю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 VETERAN, Може бути i те i те, колодки i диски "ноунейм". Якщо купання в гальмiвнiй колодкам не на користь, тодi вiзьму у Дiми Бакса ТРВ i при замiнi подивлюсь i до цилiндрика, i планки замiню. Але то вже з вересня, бо через тиждень їду на море i машинку ставлю в гараж. Телефона Вашого не маю, якщо можна то в "приват" скиньте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах