EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Привет всем Кто владеет полезной информацией о шротах во Львове и области? Заранее всем благодарен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 є один біля краківського базару. вул.Джерельна 4. дворик невеликий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 непідкажеш по яких днях працює шрот біля Краківського?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimator 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 За готелем Гетьман на авто базарчику....у ряді справа є не поганий магазинчик з запчастинами до ВАЗів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SCORPION_33 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 терміново потрібен двигун 1.5 - 1.6 для ваз 2106(03). народ допоможіть!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cccc9: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antek 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 По вулиці Тракт Глинянський є шротик по ВАЗам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 Что такое шрот?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Что такое шрот?! це місце де продають б.у. запчастини від авто, або авто які йдуть на запчастини, цілком або частинами, можна наприклад просто купи весь зад від якось машини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Antek А де саме на Тракті там той шрот???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mr.Tapac 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 vazik_lv,походу Тракт глинянський 34... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 а ви на дати постів хоть колись дивитесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 та то я не до Вас))) то mr.Tapac археолог, відкопує старйо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mr.Tapac 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 slim_painter, я шось завтикав троха...)) вище ти писав про шрот коло краківського...там є щось корисне??....чи пуста трата часу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 складно відповісти, то як попадеш... буває шо є, буває шо нема нічого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
A_D 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 народ підскажіть де можна пошукати блок 213? може дасьте контакти на львівські шроти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 блок 213? може 2103? спробуй подзвонити сюди 067-7975802 це не зовсім шрот і скажу зразу шо не дуже дешево, зате є дуже великий вибір всього Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
A_D 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 (змінено) ні блок цікавить 21213 тобто нивовський, який в номіналі має 82,0 гільзу але за номер спасибі..)) Змінено 18 січня 2011 користувачем A_D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 знаю де є крутий шрот)), правда не у Львові, а у Івано-Франківській області м. Долина !!! Недавно там був, там стільки запчастин, кузовів і т.п......словами не описати)) Тел шроту: 050 80 64 111 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Дякуєм за інформацію ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 А отправляют они эти запчасти? Если б такой в Киеве найти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 за відправку запчастин не знаю, треба дзвонити до них, але я думаю що відправка можлива Автолюксом)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Если б кто то походил пофоткал и выложил что есть))))) А они за разбарахолку много просят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 (змінено) Там є все в прямому сенсі слова!! Я був там в липні місяці, то він пригнав з Чехії копійку: машина в ідеальному стані, аж жалко розбирати, то він її поставив в саме видне місце з надією, що хтось забере((((, про подальшу її долю не знаю( !? Запчастини там не дорогі, от до прикладу я купив чотири дверки повністю в зборі до трійки в ідеальному стані за 1200 гривень, думаю шо то не дорого) Змінено 30 вересня 2011 користувачем chapaev89 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах