quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Тоесть гадости ктото писать может а я ответ нет? Ща! Разбежались! А зир за хамство тоже получил? Панаму забанили, а бревно в глазу не видно! Конечно, женьщин на авто форуме кто слушать будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Ух! Какие страсти! Жаль попкорна нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 quitka, я тебе уже не раз писал. не провоцируй конфликты. хочешь что то сказать? пиши в личку!!! не разводите срач в теме!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg, нас спасут только репрессии 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 zir так же получил предупреждение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Тема для общения о чем угодно Но не о политике! Харош, поправил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Харош, поправил))) ну если не понимают по другому. пришлось поправить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Тема для общения о чем угодно Но не о политике! Политика - это одно, а оккупация и война на родной земле - это разные понятия. Заказал сегодня машинку для стрижки, а то зарос немного (стригусь в 0 - что бы вшам негде прятаться было и жена не дает мыть волосы своим моднявым шампунем). 2 quitka та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 стригусь в 0 Тоже периодически практикую, правда не под "0", а под "3" или "6", норм так, с утра встал, голову влажной рукой протёр - считай помыл и не жарко...правда люди иногда искосу смотрят... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Shtryl, .правда люди иногда искосу смотрят Вот в 0 - тогда искоса, и еще когда щетина на лице парни, не знаю как вы, но я по ходу понял что пора учится варить борщ А у меня было тяжелое детство. Мама научила и борщ варить, и суп, и мясо тушить, и даже консервировать. А отец научил жарить картошку его коронным способом. В жизни пригодилось не раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Автонаездник, та я это к тому, что у нас на форуме есть девушка, которой всего 18, и она такие вопросы задает. ну не пальцем деланная точно. я вот думаю, всегда мечтал о такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg,Посилання Угадал?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 так, а ну кыш кыш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 (змінено) я вот думаю, всегда мечтал о такой Пойдем, поглядим Нужно фото и параметры в студию.. Провести кастинг Прочитал Вчуся грати на гітарі та подобається класичні жигулі) - шикарная невеста, и спеть сможет, и помочь с ремонтом авто Змінено 3 липня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg,ПосиланняУгадал?))) угадал Прочитал Вчуся грати на гітарі та подобається класичні жигулі) - шикарная невеста, и спеть сможет, и помочь с ремонтом авто дааааа. я как то когда то говорил, что если найду ту, которая хоть что то шарит в авто, женюсь:multi: есть шанс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 (змінено) ту, которая хоть что то шарит в авто, женюсь Смотри, что бы она не стала шарить в авто больше тебя. Тогда будет тебя чайником называть, и заставит ключи подавать Ага, еще борщи варить, с детьми сидеть и заставит за пивом бегать Змінено 3 липня 2014 користувачем Автонаездник 2 Николай-01 та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Смотри, что бы она не стала шарить в авто больше тебя. Тогда будет тебя чайником называть, и заставит ключи подаватьАга, еще борщи варить, с детьми сидеть и заставит за пивом бегать та я согласен!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 та я согласен!!! підкаблучник - фуфуфу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 підкаблучник - фуфуфу грубо Паша, иди двигатель разбирай, что бы в воскресенье уже на капиталеном двигле приехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 в воскресенье уже на капиталеном двигле в мене плани наполеонівські - якщо вже розбирати двигун то заодно паралельно заміна всієї проводки на нову, ревізія (а може й заміна) КПП і редуктора, заміна хрестовини, ступічних теж мабуть, ревізія гальм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 есть шанс заправляйся и езжай во Львов ПОКА НЕ ПОЗДНО!!! в мене плани наполеонівські - якщо вже розбирати двигун то заодно паралельно заміна всієї проводки на нову, ревізія (а може й заміна) КПП і редуктора, заміна хрестовини, ступічних теж мабуть, ревізія гальм... ОООгООО..... Ну ты Паша и надумал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 заправляйся и езжай во Львов ПОКА НЕ ПОЗДНО!!! как раз ЗП пришла. можно ехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Creativ4eg, как раз quitka ехала туда недавно, говорила дорога хорошая... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Я еще там))) была б моя воля тоб и осталась) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вова Феникс 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Вот сижу,картинку рассматриваю- " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Неужели новый министр подписывает какую-то бумажку,не сняв с ручки колпачка? 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах