Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Iari, Avtonaezdnik так?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Сижу на работе и пью чай... Обед ёптить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 На работе наблюдаем за "концом света" Воды на пол колеса, курилка пошла в полет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 проснулся, настроение фигня, на улице дождь, лето...мать его... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 порахував скільки вийде ремонт двигуна (кільця, вкладиші, сальники, поршня і поточити) - майже ще один двигун....а якщо ще не самому робити а віддавати комусь + міняти вали, клапани і точити голову то новий 06 двигун...а якщо ще врахувати КПП 5 ст, міст...салон... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 порахував скільки вийде ремонт двигуна (кільця, вкладиші, сальники, поршня і поточити) - майже ще один двигун....а якщо ще не самому робити а віддавати комусь + міняти вали, клапани і точити голову то новий 06 двигун...а якщо ще врахувати КПП 5 ст, міст...салон... по деталям получается в районе 2.5к это уже округлено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Emissions, ну так отож...а двиг 03 можна за 2.5-3 кгрн знайти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Emissions, ну так отож...а двиг 03 можна за 2.5-3 кгрн знайти 1.5к максимум, но капиталить его придется. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 а двиг 03 можна за 2.5-3 кгрн знайти не известно какой, правда...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 PavelV, ну никто не запрещает тебе собрать его самому. любой труд должен быть оплачен. но одно дело доверить спецу, а другое собрать самому и в конечном итоге попасть на еще один ремонт по новой. то думаю стоит подумать) я вот тоже насчитал. минимум 5000 грн. но блин, на выходе получить рабочий двиг без проблем. Emissions, Shtryl, во во парни. поддерживаю вас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Помыл машину, с неудовольствием отметил начало коррозии на родных хром деталях(бампера), через 35 лет с выхода с конвеера, а я думал что будет вечное. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Emissions, я про такий який не треба капіталити, під капремонт в мене й так є двигун Shtryl, отож Creativ4eg, хоч і тут розвести суперечку? моя точка зору не зміниться - коли робиш сам придивляєшся до кожної дрібниці і намагаєшся все зробити як максимально добре, а коли робиться по роботі комусь, то робиться хоч і з досвідом але "на автоматі" і дуже часто в такому режимі пропускається якась дрібничка і вся робота може піти насмарку, а то й ще гірше стати, а потім звертаєшся до того ж спеца, він знов перебере, виправить і звісно ж не визнає свою помилку а скаже що деталь бракована попалась...і знову платити йому свої гривеники за його ж помилку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Emissions, я про такий який не треба капіталити, під капремонт в мене й так є двигун это разве что с какой-то машины снимать проверенной, или у человека проверенного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 с какой-то машины снимать проверенной цікаво, а в загашниках автосалонів ще залишились непродані 06 чи 07 карбові....і де ті загашники знаходяться, там же і 5-ступки нові, і мости.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Creativ4eg, хоч і тут розвести суперечку? причем тут это? придерживайся своей точки зрения. я сказал это к тому, что бы потом не жалел что потратил не 5000 грн а 10000 грн, потому что "я же сам делал"))) я просто высказал свою точку зрения. да, на автомате человек делает. дык он знает что и куда. для него это привычное дело. это его хлеб. потім звертаєшся до того ж спеца, він знов перебере, виправить і звісно ж не визнає свою помилку а скаже що деталь бракована попалась...і знову платити йому свої гривеники за його ж помилку... если мастер адекват, то свой бок исправит безвозмездно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 цікаво, а в загашниках автосалонів ще залишились непродані 06 чи 07 карбові....і де ті загашники знаходяться, там же і 5-ступки нові, і мости.... ну блин, тело тебе скажет мотор офигенный и все такое, а на самом деле окажется никаким не офигенным, и что ты типу докажешь потом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 (змінено) что бы потом не жалел что потратил не 5000 грн а 10000 грн, потому что "я же сам делал" ну хз, свою я варив частково сам, після покраски збирав повністю сам, голову і карб теж сам перебирав, і нічого если мастер адекват, то свой бок исправит безвозмездно. в теперішній економічній ситуації не факт - яка адекватна людина погодиться віддавати свої гроші за те, на чому можна заробити? Emissions, от тому подібні речі потрібно купувати тільки з терміном кілька тижнів а краще місяць на перевірку з манібеком, а ще краще дійсно - проїхались, заїхали на сервіс поміряли компресію, пощупали перевірили - і тоді знімати з машини купувати Змінено 11 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Морально готовлю себя к расчеканиванию чугунной канализации в ванной и установке переходника чугун-пластик на трубу без раструба. Сцукко, страшно с этим чугуном иметь дело, но другого пути нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Iari, было дело... руки делают, глаза боятся...) Лукаш1, а что постреляло, бампера? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Сходил на местный рынок - купил дыньку (Херсонскую, запах божественный) и персиков. Ждем ребенка с садика, без него не начинаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Сижу,рассматриваю лампочки.Вот эти " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Вроде ничего интересного,но это только на первый взгляд.Напимер вот эта,вроде цоколь-обычная "тарелочка",таких раньше было много. НО вольтаж-28 Вольт " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Или вот эта-6 Вольт,но цоколь-с резьбой. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Цоколь обычный,но Вольт-26 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Цоколь обычный,но Вольт-28 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Или вот-похоже на пальчиковую лампочку,но с "ножиками" " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Но всетаки это наверно предохранитель,потому что написано 10А80,почти как на масле " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання И думаю-что за хрень??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 а что постреляло, бампера? Да бампера Немного конечно, если бы не мыл машину и не заметил бы. И еще белесые точечки, это видимо тоже начало, просто стояла долго немытая, а в грязи мб реагенты дорожные были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Что, все уже спят? или как написал хозяин темы Посилання пойду пройдусь по свежему воздуху, каким то ядом от монитора несет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Автонаездник, Может кто и спит. В 10км от меня только что утих бой, а на улице 500м дико гавкали собаки и нечеловеческим голосом кричал человек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Zir, Да, у Вас точно не до сна, хотел добавить смайлик, но нет такого, что бы выразить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах