Iari 97 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Имбирем водку хорошо зимой закусывать в гараже ) Проверено. По теме - помыл два передних коврика и наполовину ввалил литр микулинецкого. Готовлюсь заехать в гараж и пойти домой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 совсем вкус бекона на вид. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 на вид. та и вид тоже совсем похоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 та и вид тоже совсем похоже ну эта та красная хрень же? тогда да, похоже. ну а вообще я постремался эту китайщину пробовать не что бы как настоящие Украинцы там борщ, сало, варенички Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 не что бы как настоящие Украинцы там борщ, сало, варенички та да, борщец был бы в тему тогда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Суши - конечно вещь неплохая, но на каждый день не подходит.. разрез глаз меняется Приговорил мисочку Украинского борщику с черным хлебушком с чесночком, на второе фаршированного перчику. А на закуску - тещенных пирожков с яблоками и сливами. Что то на сон начало тянуть. (И надеюсь мое сообщение модератор не удалит, как вчерашнее, в котором и грамма не было политики и нецензурных выражений) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 не поверите - но ка раз в сушию ходили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 не поверите - но ка раз в сушию ходили... все суши суши. закажу ка и я себе с доставкой на дом. уже двиг новый обмыть нада ка кто. кола и суши. песня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 жратву с мака лучше закажи, 4 чиза, картошку фри среднюю, потом макшейк, макфлури, что еще ,ну вроде все) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Emissions, ой не, лучше суши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 буеее( з.ы кстати вспомнил что давно цыплят табака не ел) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 А я - пиво пью! Как ролик, помните - "А я - карбюратор промываю!"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 как то односвойственно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Николай-01, друже, скажи ка пожалуйста, как лучше приготовить шашлык, думаю взять голень, или что лучше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 пожарите - пришлите мне кусочек))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 baycer, тю а разве какие-то махинации для шашлыка нужно? зачем парится то? я еще плохого шашлыка ни разу не ел, разве что сырой=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 quitka, ок, отправлю по вай фаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Emissions, поганий шашлик це тіки холодний шашлик)) baycer, краще ошийок брати(це зі свині), а з барана ноги...хоча найкраще м'ясо це те, яке є в наявності)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Andriy1352, вже свинину не хочу, хочу з курятини, тому питаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Ну курятина то взагалі дьошево і сєрдіто... Я особисто люблю крильця моя жінка гомілки... А філє то треба вгадати-щоб не пересохло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 поганий шашлик це тіки холодний шашлик)) не соглашусь) Я особисто люблю крильця а что вы нашли в крылах? там же мяса понт, сиди ковыряй вот, фи( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Emissions, ну по шашлику:-не люблю кров, як на мене краще трохи підгоріле. А щодо крилець, так готувати легко, полюбому прожариться і...смачно, а коли смажиш гомілки, то ше не встиг закинути їх в решітку, як баби кричать знімай бо горить))-от я і смажу собі крильця сам, як мені подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 плохой шашлік - єо ег отсутствие))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Любое мясо заливаем томатным соком, лук, перец, соль... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 І як з томатним соком? І на який час? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах