Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 quitka, О, привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, ти чемпіон! Я багато можу випити(особливо пива), але після таких доз за кермо зранку не сідаю Скажу как медик (за плечами мед. универ) - много зависит от особенности каждого человека, а именно от печени. У одних даже от пол литра водки и пива - на утро нет перегара, а у других и от 50 гр. на утро перегар как от ящика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 кушать шо?)) Подозреваю, что еду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, ты походу уже вдул нехоло))) Тебя никто не пониает))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 golden88, не буду хамить. По-крайней мере пишу без "опечаток". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Автонаездник, про шо і мова. В Николай-01, найбільша печєнь в клубі Подозреваю, что еду... Ну мало-лі)), судячи з постів вище -наш чєловєк) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 тут же шалычная тема))) сразу захотелось... и пивка свеженького львовского... прям с заводика... дункель... нямммммммммм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, бач, не тіки єду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 мы во львове были на экскурсии по львовскому пивзаводу - там в музей вход 20 грн. в эту сумму входит 2 бокала пива - светлое 1715 и темное - дункель, ну очень вкусное))) я как челове проживший пару лет в Мюнхене очень люблю пиво)) немецкое мне больше всего нравиться светлячек аугустинер хольцнер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 тут же шалычная тема)) Да не совсем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 вот сейчас ужинаю - свежий помидорчик, чесночек, огурчик, солька, черный хлеб.... чай с лимоном))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 были на экскурсии по львовскому пивзаводу Супруга в Праге была, а так же на пивзаводе в Крушовице (возле Праги). По её рассказам - жаль меня там небыло! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 и пивка свеженького львовского... прям с заводика... дункель... нямммммммммм а женский алкоголизм не лечиться практически Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 чесночек, А целоваться как?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 я вам ща расскажу как я на староместской площади сидела попивала пивасик и покуривала сигары)))) А целоваться как?... муж сьел чеснок до меня))) если оба ели то он не чуствуеться....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, не знаю як там в Празі?-не бував...але скажу шо жаль шо тебе там не було, де я тиждень тому був) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 если оба ели то он не чуствуеться Да ну на! Если оба - то он вдвойне! Только каждый молчит.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 а женский алкоголизм не лечиться практически нононо!!! я если раз в неделю в обычной жизни выпиваю пиво то это счастье... а так могу и месяцами ничего не пить... зависит от настроения... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 жаль шо тебе там не було, де я тиждень тому був Не останній день живем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Де ну на! Если оба - то он вдвойне! Только каждый молчит.... нам не мешает))) мы любим чеснок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 quitka, шож це за настроєніє, шо місяцями не пити?.. Не останній день живем! Такими думками і живем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 отсутствие времени.... в зимний период мне как-то пить не очень хочется... максимум бальзамчик в чаек... кстати что там на матче динамо-шахтер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Andriy1352, чеснок имеет некоторые инградиенты.. как наркотик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 я больше всего люблю пиво...а пиво зимой както не камельфо... Andriy1352, чеснок имеет некоторые инградиенты.. как наркотик какие???))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 quitka, динамо програє( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах