PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Первый раз бросал - полгода не курил, второй - 9 месяцев, третий - полтора года. Вот сейчас уже год и месяц (или два). щось схоже - три місяці, потім пів року... потім потихеньку зменшував кількість дійшов до 3-4 цигарок на день...і кинув кидати знов пачка-півтори не выпивать понемногу - должна быть очень серьёзная на это причина а отут навпаки - не бачу причин випивати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Emissions, выпил бы ты с мое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 а отут навпаки - не бачу причин випивати Разное в жизни бывает... ...і кинув кидати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 кинув кидати знов пачка-півтори Вот точно, как я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Emissions, выпил бы ты с мое эм?)с кем или чем?) фи, слабаки, у меня батя как захотел бросить, так и бросил. а я лично вообще прикола в курении не увидел, разве что деньги просырать и гробить здоровье, это да, круто наверное.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) Просматриваю свои фотки, нашел прикольную Змінено 23 липня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Без комментариев... Я аж молодость вспомнил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Николай-01, в мене теж шось гримить після Карпат, все ніяк на яму не заїду, хоча яма вдома є) Автонаездник, гарна доця! Молодчик, постарався! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) как и обещал.. удалил Змінено 23 липня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 У нас по Гавриловке 127 человек в списке не вручение повесток в военкомат.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 моя первая любовь чогось свою згадав тіко вона трохи здоровішою виглядає (навіть не знаю чому) правда вже кілька років як в Краснодарі, і одружена... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Просматриваю свои фотки, нашел прикольную Прям как Садок вишневий коло хати 2013 Выпускной дочери " rel="external">Посилання а с Кузьмой не родственники? 2 Автонаездник та АндрейКузьма відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) как и обещал.. удалил Змінено 23 липня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 RusLi, Надо у мамки спросить 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 кстати увидев скелет вспомнилась мне серия ералаша по барышню которая трюки на вазе выполняла))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 quitka, блин, ну все так хорошо начиналось. и тут ты опять со своими воинами. может хватит? или в баню на день посадить?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 У нас по Гавриловке 127 человек в списке не вручение повесток в военкомат.... вы тоже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Надо у мамки спросить :lol: Этапядь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Creativ4eg, що ти злий такий? я нічого там ні про які воїни не побачив... не буде грітись твій двигун, почекай поки притреться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 вы тоже? Ещё не знаю пока. Третий раз говорю - можно на ТЫ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, та уже ничо. ну холодно ему, что поделаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 У нас по Гавриловке 127 человек в списке не вручение повесток в военкомат... тю, я там ще в березні був - дали мобілізаційне розпорядження і сказали чекати дзвінка...а на цю хвилю що починається наче вже й батько мій потрапив... ну холодно ему, что поделаешь. а мій не гріється взагалі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) ну и я чето выложу... у нас попадает свекр, брат мужа учиться на военной кафедре, муж итак военнослужащий, а моего батю никуда не заберут - он белобилетчик... Змінено 23 липня 2014 користувачем quitka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 все фото выкладывают ну и я выложу :multi::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах