Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 В последствии этого, кузов растерян по всему полю, двиг вылетел, крышу почти снесло, в салоне было человек 8, точно не помню, к счастью все остались живы. Знакомая история.. У меня запор (было и такое чудо) был разресованый от виноградных веток, до листьев конопли.. машина зверь была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, я зараз так само підтягуюсь(в інституті 13), а прес 50 раз, хоч і не качаюсь, тіки віджимаюсь часом) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 (в інституті 13) Я в колледже 8. прес 50 раз Раз 30, потому что редко.. хоч і не качаюсь, тіки віджимаюсь часом) ,И я иногда. Иногда и гантели. Но так это всё редко.................................... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Николай-01, хоча ти худенький, мав би більше підиягуватись. Це в мене кость тяжола і я в інституті так підтягувався бо нас не ганяли на фізкультурі от ми штангу і тягали а ше брусья. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 хоча ти худенький Я??? Около 90 кг (может уже больше), при росте 171см.... А вообще, почитал свои вчерашние посты 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 тут у нас прям общество не анонимных алкоголиков вчера было))0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Алкаши - одним словом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 и не говорите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 ну ви тут і понаписали по алкоголю - пью по святах, і іноді з друзями пивка хряпнути можу...коньяк на морі не рахується - море то як свято щодо спорту - зараз період вселенської ліні - але будильник як і раніше на 6 - як і в періоди коли зранку пробіжка + турничок, ввечері гантелі, віджимання... в мене воно періодами - кілька місяців ліні і взагалі нічого, кілька місяців не даю собі спуску... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Николай-01, а в профілі на 90 не тягнеш..чи то ше халастой? Я теж 90, але 177) Николай-01, шось ти сьоні рано) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 , а в профілі на 90 не тягнеш..чи то ше халастой? Да нет, женатый. То я в тот период сам гараж строил, раствор мешал сапкой в корыте (бетономешалки нет) - то слегка подтянутым выглядел. шось ти сьоні рано) Приехал с Киева, заехал домой, и заодно решил глянуть в нете, где в "октавии" стоит датчик детонации. А вообще - я ещё на работе, до 18 часов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Николай-01, шо ти там дєтонірувати зібрався?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Не пью Спорт только с женой в постельных процедурах 100, 178:-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Автонаездник, таким спортом і ми займаємось) А то шо не п'єш-респект!. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 шо ти там дєтонірувати зібрався?) Та просто страшная детонация когда с холостых дать нагрузку - кажется что пальцы повылетают.. Посоветовали проверить контакт на клемме ДД, для начала. Хотелось хоть примерно знать в какой части блока он стоит, чтобы не лазить там везде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Не пью що взагалі? навіть у свято? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Николай-01, ну шо погуглив, знайшов? А може ти шось таке залив?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, у свята могу пива безалкогольного Да, вобще.. Не закодирован Просто бросил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Просто бросил нічого собі... значить сила волі моцна а я от ні палити не можу кинути, ні пити зовсім...хоча горілку не пью зовсім вже біля 5 років Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Автонаездник, смотря яке безалкогольне)-я раз на роботі Сармата випив, там 1,5' так трохи захмелів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 А може ти шось таке залив?) Та "шкода" ж служебная. Залил - что привезли.. ну шо погуглив, знайшов? Та ну её... Меня другое сильнее волнует - страшный стук то ли наконечников рулевых, то ли шаровых, как будто вот-вот развалится - а на техстанцию уже три месяца не могу заставить чтоб отправили! И детонация, и кондей не работает, и на масле уже тыс 15 наездил (на какой-то дешёвой полусинтетике)... Всем всё пофиг. Задрали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, Краще пити горилку, чим всеку херню, (пиво и т.д) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 нічого собі... значить сила волі моцна я кстати тоже такой, могу пить, могу не пить, односвойственно как то вообще) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Автонаездник, ну моя особиста думка що горілка то чисто напитись - ну ні смаку (тупо спирт з водою) нічого... а от коньячок хороший чи віскарик - ото діло а ще краще взагалі не пити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Не закодированПросто бросил "Був чоловік - і не стало..." (с) палити не можу кинути, Больше года не курю. Первый раз бросал - полгода не курил, второй - 9 месяцев, третий - полтора года. Вот сейчас уже год и месяц (или два). А не выпивать понемногу - должна быть очень серьёзная на это причина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах