Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 HDRinge, суржик скрізь поміж люду, що на Сході, що на Заході, з одного боку домішані російські слова, з іншого польські тощо) Автонаездник, а жінка балдіє з нашого слова "маньорка") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 только мороженое сало Сало це не морожено. Я беру ріжу свіже сало, солю і в банку. І день стоїть на кухні, а тільки тоді - в холодильник або в погріб. Вітянув з банки шмат, обмив від солі, порізав, на хліб і в рот (часник, перець, цибулю, оцет - за смаком) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 самому пить это уже алкоголизм а самому їсти обжорство 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 правильного не пробував. те що бабки на продаж варять то одно, а те що гониться для себе то зовсім інше я же говорю, пробовал то что для себя гналось, херня на посном масле, мне только Цельсий пьется холодный приятно, не противный, да и я вообще не знаю что такое по утрам голова болит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 маньорка А що воно таке?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 а самому їсти обжорство прочитай еще раз что ты написал, и подумай, какое обжорство? я упоминал о кастрюле борща на одного? нет, так какое к черту обжорство??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 мне только Цельсий пьется холодный приятно Краще тоді медичний спирт + вода, 1+1, голова на ранок не болить. Випив води і знову весело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Сало це не морожено я говорил о сале с морозилки, ну епт жеж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 HDRinge, чого з кота? з власноруч вирощених батьками (і частково мною) хряків "маньорка" вас іст дас? Emissions, а я навпаки казенку на дух не переношу. первачок домашній (якщо правильно вигнаний і настоєний, а то не всі вміють) то ще куди не йшло. я упоминал о кастрюле борща на одного? ну так і 50 грам перед обідом чи вечерею теж не літру на одного.я щось писав про каструлю борщу? 2 HDRinge та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Краще тоді медичний спирт фигню советуете, сами пейте, я как-то в гроб еще не скоро собираюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, Паша, красава))) хай Вєталь п"є свою казоьнку, а ми з тобою якось по первачку... Emissions, і шоб не просив! 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, а ще як заморозити...у нас на кафедрі горілку і коньяк рідким азотом морозили - а потім як повидло на хліб мазали - і випив і закусив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 хай Вєталь п"є свою казоьнку я херенку вашу пить не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 а ми з тобою якось по первачку... під домашнє сальце, з буженинкою, овочами прямо з огороду ... ото млін розговорились, аж додому захотілося Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 у нас на кафедрі горілку і коньяк рідким азотом морозили - а потім як повидло на хліб мазали - і випив і закусив вот чему у нас в ВУЗах учат( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, твоя кафедра не в Чєлябінську часом була...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 в ВУЗах учат в ВУЗах не тільки навчають а й відпочивають, а відпочивати теж треба вміти HDRinge, та ні в Києві, біля ВДНХ... кафедра кріогенної та мікроелектроніки (правда вже її перейменували в нанофізики та наноелектроніки, але вже як закінчив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, оце ти мужик))) шо ви ще там морозили? Може ляща якого чи скумбрію... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 HDRinge, в основному напівпровідники і магнітні нанопорошки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, оце ти мужик))) шо ви ще там морозили? Може ляща якого чи скумбрію... наморозили такое что и на голову не налазит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, ну тіпа черпачок обо мисочка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 ну тіпа черпачок обо мисочка) Не додумався б. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Да мужики...розвили самогонотєму), прийде з роботи Ніколай та як прочитає....))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Згадав з студентських років ХДМУ (Харківський медичний державний університет) Захожу раз на пат. анатомію, а в лаборанток (гарні дівчата були) губи зелені. Запитав, в чому справа? А вони - завкафедры, козел старый, спирт, что б не пили, зеленкой закрасил. А то дівки були бойові - і до випити, і потанцювати голяка, а що в ліжку робили - казка, а не жінки були. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Самогоне, самогоне, Хто тебе тепер не гоне, І в селах і містах...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах