Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 baycer, що буде подорожчання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, да знаю, я не в обиду, здесь же шутят, говорят о чем хотят.. у отца когда-то три розетки нашлиэтой удочкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, Новини девився?? Яценюк сказав - грошей нема. що буде подорожчання? Буде сто подов. І долар завтра повинен подорожчати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 quitka а чо смотреть то в туалете как че? там жеж уменя бойлер висит - на трубе-говностоке висит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 здесь же шутят, говорят о чем хотят. Мне бывает не до шуток, когда в рес отчет каждый месяц здаю по СТО и магазину, а он (свет) дорожает каждый месяц. 1.47 для ЧП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, та я тіки про війну дивлюсь. Там тьощу бом*****, навіть сьоні зв'язок пропав..так шо переживаєм, жінка сама несвоя( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Еще по поводу долара. Сегодня звонили с банка и предлагали погасить валютный кредит полностью и одним платежем, а они далают бонус минус 10 процентов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, так не я ж тебе подорожание сделал,ты уж извини ..если что. Я такой же как все дорожает всё а з/ п копейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, треба тещу було забрати раніше Ось в людини теж ситуація Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, даст Бог всё будет хорошо .. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 DiKing, Да ничего, просто я сегодня зол.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, треба тещу було забрати раніше Ось в людини теж ситуація Посилання А кто может предположить что завтра будет??? Вот и ситуации такие Автонаездник, ну это быаает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 с ужасом думаю что будет в осенних платежках... чуствую вся моя зп буде уходить на коммуналку. задолбали уже - плати больше а сервиса ноль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 А кто может предположить что завтра будет??? Вот и ситуации такие Вот это и бесит.. Соседу сегодня повестку принесли.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 quitka, сейчас всем туго будет Автонаездник, бесит не то ,а то что ничего сделать не можешь .. Все всем пока,рано вставать, в воскресенье сына крестить ,надо начинать завтра готовиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 а то что ничего сделать не можешь вот это точно.. в воскресенье сына крестить Это правильно - у меня все дети крещенные Меня тоже в детстве покрестили, хотя и был комунизм 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, у меня старший(5лет) тоже крещённый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 DiKing, А папа?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Перечитав, стосовно бойлера, то це якась маячня. А щодо до бензину, то сьогодні в моєму місті, читав на форумі, то черга на АЗС була ще більша чим у лютому місяці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, обязательно))) тоже при совдепе.. Перечитав, стосовно бойлера, то це якась маячня. А щодо до бензину, то сьогодні в моєму місті, читав на форумі, то черга на АЗС була ще більша чим у лютому місяці. У нас в селе нашли выход купили велики..ездят только сугубо в город... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, та я вже їм три місяці майже кожен день звоню, а вони млінпавліків морозових з себе строять. Не хочуть і все, мол ми вже савоє пожили...як ми помідори на дачі кинем...карочє хуже дітей( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Я в тому році на лісапеде постійно їздив, поки ланос не збив і втік. І по 50 км в день їздив і більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, Да уж.. Все забуваю про мову.. Я стараюся ходити зараз пішки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, та отож. Це кілька днів нема води, світла , газу-їсти варять в котєлку під своєю хрущівкою.. А сьогодні щей мобільний зв'язок там відключили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 під своєю хрущівкою. Ще й квартира.. Це повна жесть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах