Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 вот домой добрался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Вот видосик пьющим пиво литрами каждый день) <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/3JtdhvAjXtM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 я свое отгулял на неделю вперед за эту ночь, ох уж эти дачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, ну ты сравнил Мтзюк вообще нормуль аппарат,но на ДТ можно через канавы скакать... Капец,накой я им показал что варить умею всю сварку цеха на меня скинули,интересно чем слесаря будут заниматься... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Ищу приключений, лазим на Орбите, и купаемся в Днепре, и так уже трое суток! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Установил на ноутбук українську мову, а то как то не правильно отвечать на украинские сообщения на русском. З сьогоднішнього дня буду згадувати українську мову. Словник настроїв та орфографію. З дитинства знаю, вдома розмовляємо суржиком. Не вдома - російскою. Не патріотично . А то раптом з'являться ті бендери (якими з раш. новин лякають) та зварять з мене борщ, та ще вареників з м'ясом наліплять (жарт) 3 Andriy1352, Николай-01 та HDRinge відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Автонаездник, молодчага!!! Оце по-нашому, по-козацьки!!! 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 зварять борщ, та ще вареників з м'ясом о, борщик це добре, а ще як зі сметаною та вареничками чогось згадався один запис (по моєму не правда) але не писатиму бо присутня політично-національна тема 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 О, згадав тільки про борщ та вареники - скільки козаків найшлося. А якщо ще й про сало згадати - то все - з'їдять мене живцем (знову жарт) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Установил на ноутбук українську мову, а то как то не правильно отвечать на украинские сообщения на русском. З сьогоднішнього дня буду згадувати українську мову. Словник настроїв та орфографію. З дитинства знаю, вдома розмовляємо суржиком. Не вдома - російскою. Не патріотично . А то раптом з'являться ті бендери (якими з раш. новин лякають) та зварять з мене борщ, та ще вареників з м'ясом наліплять (жарт) В мене жінка з Лисичанська, там в сім'ях теж говорять суржиком, він правда відрізняється від мого-там більше перекручених російських слів.. От наприклад слово, від якого я балдію-"отвітю"(отвечу по рус.) Автонаездник, позавчора про сало говорили і нічого)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 "отвітю не так, а ответю там більше перекручених російських слів.. У нас саме так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 борщ та вареники - скільки козаків найшлося. А якщо ще й про сало згадати о, а якщо ще сальце приправлене перчиком і трохи підкопчене, та з цибулькою або часничком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 о, а якщо ще сальце приправлене перчиком і трохи підкопчене, та з цибулькою або часничком только мороженое сало, ибо растаявшее хер прожуешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 сальце приправлене перчиком і трохи підкопчене, та з цибулькою або часничком О це діло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Andriy1352, тю, я і в Києві суржиком балакаю) І нічого, нормально. Мова жива, вона не може бути такою ж ідеальною, як літературна мова... Чогось згадав: був у Каневі, друг каже: мені не треба юсб в магнітолі, я встромив трімєра у прикуріватєль і нормально... Кажу йому: фм-трансміттер. А він знову: ну я ж і кажу, трімєр.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 (змінено) только мороженое, ибо растаявшее хер прожуешь. То не правильне сало, напевне з старого хряка та ще й напевно років йому було, як і мені Коли купуєш, треба куштувати.. воно не кусається Змінено 24 липня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Emissions, ніфіга. Різати треба морожене, тоненькими скибочками. Тоді в холодильник. Опісля взяти 50 грамів С2H5OH (але краще самогону), часничку, сальця, борщику... і пісня поллється навкурги, солов"ї заспівають, хрущі осядуть на вишнях... ніхто ніде не гомонітиме... тихий вечір... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Коли купуєш, треба куштувати а я не купує - в нас своє домашнє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 і пісня поллється навкурги, солов"ї заспівають, хрущі осядуть на вишнях... ніхто ніде не гомонітиме... тихий вечір... а потом карусель с блювотиной, и обнимашки с белым другом, а утром бошка раскалывается и говорит слова "нашо я ото пив той сраний самогон" только мороженое сало Різати треба морожене эм, а я как написал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 "нашо я ото пив той сраний самогон" Та то напевне був або з буряка, або з патоки 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Emissions, пий нормальний самогон. А не мочю всяку. Від хорошого самогону і голова не болить. Не від того, шо на буряках чи малясі. Класний той, що з варення і цукерок зроблений... Автонаездник, ооо, отож і я про те!! ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 пий нормальний самогон. А не мочю всяку. Від хорошого самогону і голова не болить. Не від того, шо на буряках чи малясі. Класний той, що з варення і цукерок зроблений... пробовав я вашого "дядюшку сема" в топку. пить невозможно, противное такое, буее. а лучше вообще ничего не пить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Emissions, треба знати скільки пити, а не закидати стакана поки рука підіймається. пишуть же 50 грамів для апетиту пробовав я вашгого "дядюшку сема" правильного не пробував. те що бабки на продаж варять то одно, а те що гониться для себе то зовсім інше 2 HDRinge та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 алкоголь для аппетита? ШТА? самому пить это уже алкоголизм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 PavelV, ти з кота сало добуваєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах