Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Николай-01, продолжу .. у нас в городе водилы с УБР (управление буровых работ) продают 80 бенз по 200 грн. за канистру (20 - 21 л) Тарюсь бензом для жигуля только у них (привозят прям домой, что тоже снижает стоимость и заправляют прям в бак) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Вот думаю чем бы промышлить, что бы немного добавить до семейного бюджета.Кто как добавляет до семейного бюджета?? Я татуировки делаю,в свободное время))),живу в селе но после адской работы на хозяйство меня не хватает.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 но после адской работы Не у всех есть работа((( А я все никак не набью себе татушку.. Хочу что то на плечо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 (змінено) Автонаездник, так начинал ))) да к сожалению лучше адская чем ни какой. Змінено 25 липня 2014 користувачем DiKing 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Автонаездник, набий "ваз 2101"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Andriy1352, бачив якось на руці форд мустанг ще й на розвага синього кольору прикольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 сейчас другие тату актуальные - патриотические. когда я в германии жила, в начале 2000-х, видала у женщины в Мюнхене на лопатке герб Украины)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 набий "ваз 2101"))) Не в масть.. ведь не всегда у меня был жигуль.. так начинал ))) Прикольно . Вот в таком плане что то хочется, только на правой руке. Наконец нашел бортовик машины, что искал Посилання сейчас другие тату актуальные - патриотические. когда я в германии жила, в начале 2000-х, видала у женщины в Мюнхене на лопатке герб Украины)) Я хоть и патриот, но лучше тогда купола и с хрестами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Автонаездник, жалко что далековато живеш, сделал бы тем более что машинку профи купил работать одно удовольствие.. quitka, да собственно не в тату дело,если касаеться патриотизма мож она набила,а вдруг дела кочнеться так в кусты сразу.. Автонаездник, а блин синий почти весь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 DiKing, не так уж и далеко живешь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Автонаездник, да действительно не так уж и далеко 138+23...может и встретимся только машину заберу из Киева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 да действительно не так уж и далеко 138+23...может и встретимся Я прошлое лето часто проезжал возле тебя, как мотался на море Увидел рекламу автовух.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 які ціни татуювання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 baycer, все залежить від розміру і складності,у мене трохи дешевше ніж в салоні а обладнання те саме... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 чем лучше приклеить пенопласт к загрунтованному железу? есть специальная пена ,но можно и обычной.Быстро и надежно. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 только приехал с Рейда........ реально выматывает...((((.... хорошо хоть в этот раз не ехать в Батальйон на Ново Беличи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 только приехал с Рейда.. А что за рейд??? обладнання те саме... А по времени, за сколько можно набить как у тебя на фото? И по теме Выгнал машину. Собираюсь немного покатать семью. Также поедем поздравить с ДР крестника жены. А еще хочу заехать посмотреть пару машин на разборку. Еще в планах заехать в гости к однокурснику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Автонаездник, 2-3 часа, можно и лучше.. )) Автонаездник, везёт тебе а тут даже рыбалку с трудом можно слинять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Учасники оптового ринку України відзначають посилення дефіциту автомобільного палива. Про це повідомляє профільний портал OilNews. Особливо дефіцит стосується найбільш ходового А-92. У «Консалтинговій групі А-95» пояснюють брак пропозицій проблемами з поставками з Білорусі. Ну а ті продавці, які все ще пропонують паливо, встановили на нього підвищені ціни. Причини у такої нестачі комплексні. З одного боку в них винувате сезонне підвищення попиту на білоруський бензин в Росії. Крім цього, білоруський Мозирський НПЗ готується йти на ремонт, що додатково посилює нервозність на ринку. Є у проблеми й політичне підгрунтя. Оптовики повідомляють про початок негласного ембарго на постачання нафтопродуктів в Україну з Росії. Тим часом, продажі на АЗС мережі «Приват» так і не були відновлені. Майже всі заправки мережі («Авіас», «Укрнафта», «Мавекс», ЗНП, «Сентоза» і ANP) зупинили відпуск палива за готівку 23 липня. Це, в свою чергу, вже запустило зростання цін на бензин, спонукавши декількох гравців ринку підняти вартість свого палива на 5-20 копійок. Вчера ехали с Железного Порта в Киев, и действительно много заправок указанных выше стоят пустые, то есть без бензина, некоторые работают, видно продают остатки, при чем западло какое, что проблема с бензином коснулась только укр. заправок, остальные работают в обычном режиме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Shtryl, http://biz.liga.net/all/tek/stati/2798592-defitsit-ili-shantazh-zachem-privat-odnovremenno-zakryl-1600-azs-.htm" rel="external">Посилання Вот и причина, беня решил разыграть еще какую-то карту и что-то этим добиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Лукаш1, а кричали про него "герой, герой". А воно корыстливое. Как и все остальные. только для себя, для своих интересов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Только встал... Жесть. Работы куча, а я валяюсь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Shtryl, що я й казав. Николай-01, а я ще валяюсь і не збираюсь вставати, ну і форум моніторю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Нормально вам, а я в 2 часа ночи приехал с моря, на утро на 8 надо было на работу, проспал, в 9 ток проснулся, припхался, и куняю тут сижу...))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 глушу голод супчиком и соседский перфоратор аккустикой, надо хоть пыль в корпусах погонять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах