Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 не... я тут .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Николай-01, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Собираимся ужинать (вернее ночерять) А моя не дочекалась - заснула. Тепер буду сам "ночерять" як омлет дожариться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 а ми кукурудзу хаваєм. Николай-01, в тебе на роботі якісь толкові вакансії є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 baycer, прикольно вам... А в мене цей рік шось і кукурудза не вдалась - може з десяток качанів буде, а може і ні.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 а мы порезали помидры огруцы и с солькой и свежим хлебом все это схавали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 а ми кукурудзу хаваєм. А у меня кот пол качана сегодня своровал и практически всю сьел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 (змінено) в тебе на роботі якісь толкові вакансії є? В нас завжди вакансіі є. Залежить від того, на які умови ти згоден. Якщо згоден вкалувать і жити тут на квартирі - то на забійному цеху тисяч 7 зарплата буває - але треба здоров"я мати. Вакансіі в нас завжди є. В темі про пошук роботи давав номер відділу по підбору персоналу (але вони не завжди самі в курсі, хто потрібен).. Компьютерщики отримують 5-12 тис. Менеджери по торгівлі - до 6. Хто себе може продати подорожче - то і по 12-15 тис отримують. У нас є такі зарплати, що і не повіриш - по 25-50 тис. Але то для обраних. Я водієм отримую 2100... Ще в службу безпеки є вакансіі. Не в охорону, де зарплата копійки, а саме в безпеку. Тільки беруть бувших ментів і то по великому блату... Взагалі у нас в автопврку, щоб попасти на нормальне місце - потрібно дати хабаря начальнику колони, щоб він взяв. Тому краще влаштуватись на якийсь зламок, який навіть не їздить, а згодом дивитись по обставинам. Змінено 26 липня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 шото маловато для водителя. у меня в музее такая же зарплата.. а кур хоть на шару взять можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 кур хоть на шару взять можно? Я кур вожу только тех,что в юбках ходят. А на шару их взять не выходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Я кур вожу только тех,что в юбках ходят. А на шару их взять не выходит. вы женаты, так что нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 вы женаты Вот лишь бы поиздеваться, да?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Сижу с бокалом Курвуазье, слушаю музыку своей молодости и вспоминаю некоторые этапы своей жизни, что-то бы сделал по другому, а что-то пусть бы так и осталось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Сижу с бокалом Курвуазье, слушаю музыку своей молодости и вспоминаю некоторые этапы своей жизни, что-то бы сделал по другому, а что-то пусть бы так и осталось. всего то 28... это старость что ли?? не стоит о таком думать. п.с. коньяк не люблю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 вспоминаю некоторые этапы своей жизни, что-то бы сделал по другому, а что-то пусть бы так и осталось. Это же что должно случиться, чтобы такие мысли посетили?.. коньяк не люблю) Антипод. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Вот лишь бы поиздеваться, да?! а как же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 музыку своей молодости Можно поинтересоваться?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 quitka, молодость это когда можно обрубить и начать все с нуля. ИМХО, конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 в 28 в америке тока думают чем бы им заняться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Это же что должно случиться, чтобы такие мысли посетили? Да ничего особенного в принципе, просто были моменты в жизни, когда сворачивал не туда, сейчас уже анализирую и понимаю, что надо было поступать по другому. в 28 в америке тока думают чем бы им заняться... так то в америке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 надо было поступать по другому. Ничего уже не сделаешь, к сожалению.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 если так думать так можно сразу на кладбище...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 в 28 в америке В Америке и женятся в 40, а не как я первый раз - в 18.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Николай-01, так да. Мне бы мои мозги и навыки что сейчас да в 17 лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Мне бы мои мозги Ооооооо!.... Сколько раз я об этом думал... Потом перестал - дабы не расстраиваться. Но иногда как нахлынет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах