Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Andriy1352, quitka, привіт банда. Привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 (змінено) я тоже за... у нас же тут есть компьютерные гении - пусть ваяют Насколько я понял движок vBulletin вот на похожем движке есть чат Посилання Думаю можно будет сделать ограничение в 50 сообщений и не держать в базе 170 страниц того, что никто сначала читать не будет. Админы, ку-ку! к кому можно реально обратится Змінено 4 серпня 2014 користувачем zootechnik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Обратиться можно к Апачу. Кстати у нас чаты были уже три раза, все три раза умирали от отсутствия пользователей. Так что может быть, гдето в недрах форума, у Апача и сохранилось, что-нибудь. Надо ещё раз попробовать, попробую позвонить Пашке, спросить, пока не отвечает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 PavelV, я теж згоден. Одночасно якраз сидить невелика банда і ще хтось долучається-решта спостерігають. zootechnik, і щодо витирання старих повідомлень згоден, кому цікаво, хто і скіки випив пива 50сторінок тому) АндрейКузьма, мені здається, що в клубу починається новий етап розвитку. Люди стають більш активні. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Насчет чата, думаю действительно неразбериха будет, это надо модеру сидеть постоянно и палить за ним, потому как скорость написания сообщений возрастет, ибо усилия для написания намного меньше. За постами можно следить по подписке на почту, а там как. Чат нужен там где проводятся какие-либо онлайн массовые ивенты по времени. Для пробы конечно можно прикрутить и посмотреть что получится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 ну если будет много людей то можно сделать пару чатрумов - типо просто поболтать или совет.. так пусть откроют голосовалку например до утра - кто за чат и кто против.. спредложениями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 И еще думаю такая штука будет развита, как по всем вопросам начнут переться в чат, ведь это легче чем искать по форуму) Вопрос, чтобы оформить автогражданку, хозяину не нужно присутствовать при оформлении, только документы и все? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Лукаш1, от якраз коли якісь масові івенти буде нерозбериха. а коли 5-10 постійних чатівців + пару-трійка "зальотних" то саме гуд. щоб зменшити ще кількість зальотних купле-продаванів можна чат зробити в окремій темі в "Общалці". З іншої сторони для збільшення кількості чатующих можна його розмістити на головній, але тоді треба кілька модерів щоб більш-менш постійно роздавати "пряники" тим хто торгує, матюкається чи ще якось порушує правила в чаті. Ну я думаю це всі й так знають просто мозх думає пальці то друкують Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 DiKing, здоровенькі були. Лукаш1, якщо що можна запустити в тестовому режимі, потім якщо що не так поправити налаштування, тощо. знести можна будь-коли якщо все буде геть погано. "краще шкодувати що спробували і не вийшло, ніж не спробувати і думати що могло вийти" © чтобы оформить автогражданку, хозяину не нужно присутствовать при оформлении, только документы и все? ну наскільки я знаю - техпаспорт і права того хто оформляє. друг два роки їздить без довірки (купив по факту по ТП) і оформляє тільки зі своїми доками 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Дозвонился до Паши (Апача). Скрипты у него есть, как будет у компа, запустит нам чат в четвёртый раз. 4 PavelV, DiKing, Creativ4eg та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Банда я з вами, я підтримую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Всем привет Привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Ччат можно,но только чтоб темы не обсуждать. Andriy1352, як ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Андрій Кузьма, дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Ччат можно,но только чтоб темы не обсуждать. так отож - як хто запитуватиме що що точно в темах є - указати що шукати по темах, якщо знов те саме - плюшку, а за спробу куплі/продажі в чаті - зразу плюшку. тільки мабуть треба буде це указувати 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 PavelV, там в чате ща будет, и политика и все что только можно. думаю там нужно будет следить очень и очень зразу плюшку эт я люблю, плюшки это хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 и политика и все что только можно. ну як варіант - в заголовку написати типу "Чат. політика, торги і мат - нізя" і ящик плюшок перед запуском чату припасти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 PavelV, там в чате ща будет, и политика и все что только можно. думаю там нужно будет следить очень и очень эт я люблю, плюшки это хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 DiKing, нормально, працюю. PavelV, Creativ4eg, тут багато свідомих одноклубників, якшо шо то буде кому зробити зауваження. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 PavelV, Creativ4eg, тут багато свідомих одноклубників, якшо шо то буде кому зробити зауваження. а для остальных случаев есть Цитата:Сообщение от PavelV зразу плюшку эт я люблю, плюшки это хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Creativ4eg, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 (змінено) Оформил страховку, "Оранта" год, 268,50 грн Хотя что я тут языки высовываю, по акциям может у кого-то и меньше выйдет Змінено 4 серпня 2014 користувачем Лукаш1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Creativ4eg, не забувай що надмірне зловживання хлібобулочними виробами (в т.ч. плюшками) призводить до ожиріння Лукаш1, норм ціна я в жовтні за 250 оформляв, щей халявна кава в придачу 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Лукаш1, в Приваті за 259-20, з нульовою франшизою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах