baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Я вже випив чашок сім кави. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, ну ти й маньяк... кавовий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 І печалька, трохи прогнило дніщє. Треба терміново варити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, ну головне щоб не було як в мене... почалося з "трохи прогнило днище", а вийшла заміна всього дна, задніх крил і панелі, лодочок, всіх дверей, порогів, вставок в передні крила й рамку лобового... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 трохи прогнило дніщє то після кави Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, та нє, після кави то хром вздувається і темніє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 То 34 роки кажуть за себе, це буде перша латка на днищі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Всім доброго ранку Привіт! Всім доброго дня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, як воно ваше нічого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, ну головне щоб не було як в мене... почалося з "трохи прогнило днище", а вийшла заміна всього дна, задніх крил і панелі, лодочок, всіх дверей, порогів, вставок в передні крила й рамку лобового... Зазвичай так все і відбувається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, не лякай, а то ще передумає лізти туди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 PavelV, та наше то нормально) Але є пєчалька-сьогодні зранку помер мій дядько в Миколаєві отож поїду на похорон. В нього обширний інсульт. Це мав на Дністер в четвер їхати але життя є життя.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, співчуваю.. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, Царство йому Небесне... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 PavelV, та наше то нормально)Але є пєчалька-сьогодні зранку помер мій дядько в Миколаєві отож поїду на похорон. В нього обширний інсульт. Це мав на Дністер в четвер їхати але життя є життя.. Спiвчуваю.Андрiй тримайся,сам батька поховав у сiчнi... Всем привет 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 співчуваю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 я ще в своєму житті ні разу не був на похороні, слава Богу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 DiKing, дякую, банда, за співчуття. Дядько був щирим патріотом не дивлячись на те що весь час був в армії, замполітом в ракетних військах. Помер у віці 70-ти років. Що цікаво, приїздив в березні до нас на похорони іншого дядька, нормальний був. DiKing, і тобі співчуваю. quitka, дякую baycer, щасливчик...не люблю то сумне діло. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, я напевно там і не буду, це для мене страх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 я напевно там і не буду, це для мене страх. Бояться нужно живых, а мертвые.. тем более родные.. Andriy1352, Теж співчуваю Помер у віці 70-ти років Так і вік поважний 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, колись давно, 23 січня 2005, мій новий сусід тільки купив житло, йшов додому, не дійшов однієї сходинки і впав назад спиною вниз, тоді мені довелося побувати в морзі, то це було пекло для мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 тоді мені довелося побувати в морзі, то це було пекло для мене. Ко всему человек привыкает, если есть необходимость. Я в детстве тоже похорон боялся, пока бабушка не умерла. А со временем (уже в институте), был лаборантом на анатомке (препарировал трупы). Мертвые безобидные.. Бойтесь живых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Ще пока точно не сказали, коли ховають, такшо не скажу чи сьогодні чи завтра в ніч поїду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Пиво ллється рікою. Та ще й в таку спеку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Пиво ллється рікою. Фу.. Это навязаная рекламой тенденция.. А в жарких странах пьют гарячий чай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах