Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 І яка ціна? где то около 100 грн/час baycer, а, ну я примостив метрів за 50 до входу, а Creativ4eg довгенько шукав де примостити, зате в результаті навіть блище став мы отжали место с Максом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 мы отжали место с Максом а мені дівчата сказали що в той провулочок краще і не потикатись, то я навпроти воріт і став Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а мені дівчата сказали що в той провулочок краще і не потикатись, то я навпроти воріт і став там просто тупик дальше. но так как место освободилось, там и стали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 50 метрів, от прикиньте, що за це квіткі скажуть... Поїхали лісапети будемо в оренду здавати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 там есть аренда) ага за 100 грн и кресло и того мне надо 250 грн как минимум - лучче я с дачи свои складные возьму а потом обратно отвезу.... я на газ туда-обратно меньше потрачу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Поїхали лісапети будемо в оренду здавати та не питання що за це квіткі скажуть... так образяться що й розмовляти не будуть quitka, так отож - я краще в своєму колесо зніму і привезу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 quitka, 100 гривень за годину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 я им уже сказала что если не нравиться пусть себе машину купят и ездят... а так как они машину не хотят (читай бояться водить) то разговор сразу стух... хотя могут позволить купить себе хорошую иномарку! quitka, 100 гривень за годину. не сто грн за сутики - я сотрела сайт проката.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 quitka, хай тобі купують хорошу іномарку - і всі будуть задоволені) не сто грн за сутики це просто прокат великів - а Міжгіря це Міжгіря там же президентські велики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 quitka, то хай тобі купують хорошу іномарку, а ти їх будеш возить інколи, можливо. то сто гривень за добу, чи за годину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 (змінено) сотрю спильно тв... ужос... 100 грн за добу. ти шо - они и на жигули ни копейки не дали... а ты хочешь чтоб они нме иномарку купили... правда автокресло ребенку купили хорошее - рекаро. зато не скажут что мы иждевенцы... ну что скажешь - я с 13 лет работаю и денег у предков не беру - скорее они у меня... Змінено 7 серпня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 классно тут) жигулей море, и дешевле чем в Киеве оО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Emissions, де то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Пошел варить борщ.и тушить картофель с мясом и делать салат. Жене пообещал, что сегодня я на кухне поварствую. Вот так семейная жизнь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Emissions, привет. Тут, це де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Emissions, де то? Полтавская обл. Глобынский район (~20км до Кременчуга) В Градижску и особенно в Кременчуге, правда и колхоза тоже хватает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Emissions, знаєм, бували в тих краях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а я не був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 на Кременчугском водохранилище рыбу ловим) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 на Кременчугском водохранилище о, там взагалі файно в Світловодську непогано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 І як клює? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 классно тут) жигулей море, и дешевле чем в Киеве оО где? покажите это место))) и сколько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 І як клює? норм, на червя бычки и плотва, снасть на колокольчиках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 покажите это место Посилання можу ще з десяток-другий таких міст показати. якщо походити по місцевим базарам і тому подібне баксів за 500 цілком реально знайти Жигулі в більш-менш живому стані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а поближе таких мест нет? и вообще реалнотгде выгоднее всего покупать жигули? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах