PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 quitka, на Житомирщині чи навіть Київщині, в невеличких містах, містечках попитати, пошукати , але не в неті а так. в мене знайомий так Запорожця в пристойному стані у дідуся за 500 грн недавно знайшов. в повному стоці з пробігом тисяч 30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 надо будет и мне там поискать попозжее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Ломаю остатаки моска, с этим ремонт. Мож кто будет проезжать мимо Леруа Марлен, посмотрите плиз по чем там смесь siltek т-801 и siltek т-80, за мешок 25кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Уважаемые,у вас в городах отделения банка ,Демарк " работают.? В Чернигове сегодня по гораду все закрыты.,банкоматы у кого седают тартички безвозвратно,у кого щета заблокированы,кароче снять бабулики проблема еще та. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 DIMON-72, ты во всех темах писать будешь? я ж тебе ответил уже З.Ы. Кстати Демарк это парашник только Чернигова и области, в других городах его нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Дмитрий $, Написал еще тут ,потому как думал что он есть и в других городах. Парашник еще тот,на госах только и держится........или уже недердится Дмитрий $, Написал еще тут ,потому как думал что он есть и в других городах. Парашник еще тот,на госах только и держится........или уже недердится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 (змінено) Леруа Марлен я по ремонтним питанням більше в Епіцентр катаюсь а по сабжу - перша післяобідня робоча година пройшла не дарма - зробив оправку для поршневих кілець, ввечері мабуть вже випробую djurka, а не ти часом казав про динамометричний ключ? я б не відмовився десь на наступному тижні вечір-другий покористуватись Змінено 7 серпня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 не ти часом казав про динамометричний ключ? я б не відмовився десь на наступному тижні вечір-другий покористуватись В любое день после 19,00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 В любое день после 19,00 ок, якось заскочу як низ зберу і голову перетрушу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 случился трабл - не работает сигнал. все остальное вроде в норме.. - реле щелкает но звука нет. гугл говорит что виновато реле 528 - ток где оно под капотом то находиться.. ато мне ехать на дачу завтра - хотела б поменять... жду советов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 реле щелкает виновато реле щось не сходиться где оно від самого сигналу подивитись проводи куди йдуть. а ще для перевірки зняти контакти з сигналу і двома проводками підключити на мить сам сигнал напряму до АКБ - якщо пискне або реле або десь може бути обірваний провід чи поганий контакт на реле чи самому сигналі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 если реле щелкает значит предохранитель нормальный? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 (змінено) quitka, повинен бути нормальний, але перевірити не завадить. запобіжник Ф7, реле К3 (в 2104) блок такий:? Змінено 7 серпня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 нет.... в один ряд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 такий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 батон нужен ))) Так есть же ж, и мне он не нужен! ))) И теперь делать? ) Теперь к Креативчегу. Заезжал я в тот строительный - бойлеры разобрали. Привезут или в понедельник, или с понедельника (я не понял). Мне дали листовку, на которой есть тел старшего менеджера - он ответит на все вопросы. 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Николай-01, пасыба завтра наберу и узнаю что и как) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Привет бандитыфух уморился,был на работе,потом картоху копал..вот отдыхаю здеся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 DiKing, Здоров! А мы картоху будем рыть аж на следующих выходных. Наверное. А может начнём на той неделе после работы по пару рядочков... Старі люди кажуть, шо сильно рано теж погано копать - погано буде зберігатись.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Николай-01, ты знаешь я б тоже такой чтоб подождать,но вчера и сегодня попробывал ,так аж горячая хоть и окученая,посмотрю ещё внизу огорода если будет норм..то оставлю пока копну вверху... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 картоху копал. Привет Как в этом году урожай??? А то мне придется покупать (не растеть, потому что не садили) надо знать ситуацию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Автонаездник, ну урожай в целом ничего садил по одной средней,беру по шесть семь штук ...по всякому бывает Так у меня огорода 80 соток)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Так у меня огорода 80 соток)) это пипец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 (змінено) так аж горячая Вот! А опустишь в холодный погреб! У моей соседки в прошлом, или позапрошлом году так вся погнила - поспешила выкопать, в жару... 80 соток)) У меня под картохой...5-6 соток. Я вообще бы от этого кусочка огорода отказался, из-за гадских соседей - мы через их двор ходим к себе на огород раз-два в неделю, а они через наш двор к себе на огород, на луг, на мусорник, в лес, по 10 раз на день... ЗАДРАЛИ!!! Кацапы потому что. ( А по сабжу. Ничего нового - пью пиво... Смотрю, слушаю, читаю новости... Уже плакал вместе с женой... Народ, вы где?? Не пугайте так!... Змінено 7 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 я вот тут чайку попил. делать нечего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах