Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Наивный!:lol: ахаха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 И да - машинка на жопу упала не только от донорского двигла с коробасом - там на задней сидухе ещё были ящики с яблоками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Николай-01,став коліно 2103, тиж гонщег, колєга!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Andriy1352, ти отримав фотку зранку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 baycer, отримав. Краще бери на сайті. В одиничномк екземплярі дешевше не вийде..зрозумій і пробач.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Andriy1352, менi потрiбно не так дешевше, як якiсно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 baycer, ну дивись...якшо так сильно треба, то точні розміри давай і конфігурацію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 а ми от на Київське море їздили)) аби дощик не пішов було б взагалі класно... Николай-01,я так дивлюсь в тебе там ГБЦ одна "запасна";) 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, подаруй зчеплення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 baycer, нашо тобі копійошне щеплення?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Подключил сегмент проводки для ванной комнаты к вводной коробке. Кайф, теперь ванная в хрущевке имеет два светильника, вентилятор и розетку для стиральной машины. Осталось только старую проводку поотключать, а то какой-то предшественник сделал в ванной старое освещение управляемое нейтралью. Теперь в стене остался провод с фазой и надо его отключить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 я так дивлюсь в тебе там ГБЦ одна "запасна" Там якась одна нормальна, а якась - невідомо яка. Я ще не роздивлявся, бо вчора зайшов до знайомого - звідти приліз рачки. Дома дєлов натворив трохи... нашо тобі копійошне щеплення?.... І то правда - на 06-й може пробуковувати. Да я і не знаю його стан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Iari, оооо, ремонтик, и как вовремя )))) С днём строителя, йокэлэмэнэ!!! Пойду ка я тоже наверно гк короб докручу )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, привет. Хочу уточнить, ты узнавал? За работу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 (змінено) baycer, привет! Так ты ж вроде звонил туда, или я ошибаюсь?.. В будние дни с 8 до 17 часов, обед с часу до двух. Сказали, что трубку берут всегда, кроме только если заняты кем-то, или если какой сбой на линии. Это нужно дозваниваться, и разговаривать с ними лично, а потом уже приезжать, если что. Но людей там всегда по несколько человек стоит каждый день - вижу. Звони, не стесняйся. Вот, ещё раз, номера: 0445936735, 0503302822. Змінено 10 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 baycer,а тебе что именно из щеплення нужно?Есть диск живой,фото могу приложить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, Спасибо! alexart, Привет Санек! Сцепление сильно буксует, вот проблема в этом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Как мне хреново, до сих пор не могу отойти от вчерашнего... Нафиг я туда вообще зашёл? Но физические муки - это ещё не самое страшное.. Опохмелиться, что-ли?. У нас вода пропала - наверное опять прорвало где-то.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, Трубку берут всегда, говоришь... Это чушь. Я тогда звонил в течении всего дня, много раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 baycer, они так сказали - жена им звонила, говорила что люди жалуются... Что же я могу сделать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Я вот сижу мечтаю о ротвейлере, уже договорился о покупке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 О майн гадебл! 8 ) Зачем такая собака? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, яйцен клац-клац! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Привіт всім! baycer, нарешті в тебе аватарка!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01,Ротвейлеры обалденные собаки Читаю твиттер Охлобыстина.Думаю что это-алкоголь,трава,лсд...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах