Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 semdj, Ну есть русофобы, есть антисемиты и т.д. а есть и украинофобы, что тут странного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Читаю твиттер Охлобыстина.Думаю что это-алкоголь,трава,лсд...? да накрыло чувака сегодня нормально... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Iari, оооо, ремонтик, и как вовремя ))))С днём строителя, йокэлэмэнэ!!! Пойду ка я тоже наверно гк короб докручу )))) Взаимно ) у меня уже не день, а месяц строителя продолжается. сейчас плитку доложат в ванной и начнется развешивание всяких приблуд. По теме - помыл своего полкана после вчерашних дождей и сижу прохлаждаюсь в гараже. Кстати, возвращаясь к теме ремонта. Никто не знает из чего сделаны или чем покрашены полы типа как в Ашанах или Эпицентрах? Что за краска или состав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 полы типа как в Ашанах или Эпицентрах Самовыравнивающаяся смесь, затем полировка. Кто-то мне говорил. 1 Iari відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Самовыравнивающаяся смесь, затем полировка. Кто-то мне говорил. Подумываю в гараже такое что-то сделать. Либо плиткой гресом пол выложить. Но Ашановский пол больше нравится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, буває і пофарбована, я десь теж бачив. Може то якась моцна фарба типу дорожньої... Iari, ну то треба тобі таку суміш а фарбувати необов'язково-краще суміш затонувати. Николай-01, воду дали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 baycer, привет!Так ты ж вроде звонил туда, или я ошибаюсь?.. В будние дни с 8 до 17 часов, обед с часу до двух. Сказали, что трубку берут всегда, кроме только если заняты кем-то, или если какой сбой на линии. Это нужно дозваниваться, и разговаривать с ними лично, а потом уже приезжать, если что. Но людей там всегда по несколько человек стоит каждый день - вижу. Звони, не стесняйся. Вот, ещё раз, номера: 0445936735, 0503302822. ашо за работа? у мну щам кент ищет. он электрик. не авто ))) из чего сделаны или чем покрашены полы типа как в Ашанах или Эпицентрах? А по моему то наливные полы у них, если я не ошибаюсь у меня уже не день, а месяц строителя продолжается. Я уже с апреля вкалываю.ЗЫ: Да здавствует писькомер )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 воду дали? Ні. Перетягував те залізячча з багажника в сарай, то ходив від мазути митися до річки (не то шоб річка, так - півметра шириною). Не зовсім і видмився, бо темно вже. ашо за работа? у мну щам кент ищет. он электрик. "Агромарс", "Гаврилівські курчата". Пусть позвонит, спросит - может и нужны электрики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, а криниця далеко? Жінці води приніс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Короче - тоска, печаль. огорчение... В том блоке поршня 76,8 болтаются как что-то в стакане... Теперь только гильзовка спасёт, или что?.. а криниця далеко? Через дві хати, але там води - 20 відер, і вже пісок черпаєш. Жінці води приніс? Вона зі мною за вчорашнє не розмовляє, і взагалі думає що з неї мене вже досить... А взагалі в мене завжди стоїть 4-5 баклажок 5-ти літрових набрано.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, а з твоїм дриглом шо?, може там є шо точити? Николай-01, жінки...в мене теж війна тіки з іншого приводу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 а з твоїм дриглом шо?, може там є шо точити? та поки їздить же ж. Всередину не лазив ще. Хотілось на іншому поекспериментувати, бо мій блок ще рідний. жінки...в мене теж війна тіки з іншого приводу. Та я сам винуватий - потрусив її трохи... І ніхера не пам"ятаю взагалі... Треба зав"язувати, тільки як?... Курити кинути було легше.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, ну тоді гільзувати певно, в нас це десь500грн і буде новий двигун. Хоча якщо свій млжна точити ще то там роботи на пару днів, головне наперед всьо поскуповлювати бо за раз накладно. А жінку перепроси. Як підійти до неї думаю знаєш. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 ну тоді гільзувати А гільзовані нормально ходять? головне наперед всьо поскуповлювати бо за раз накладно 100% А жінку перепроси. Як підійти до неї думаю знаєш. Та знаю ж.. Її краще взалі не чіпати - тоді вона швидше відійде. Походу вчора повнолуння було, от видно мене і "взяло"... Не перший раз, так що у збіг вірити не приходиться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, нормально ходять, але краще в Інтервента порозпитуй. Такі мотори ще чув що в 79 точать але то лотерея. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Про расточку есть масса информации в профильной теме. Скажу одно, если гильзовать, то в 79,0 и гильзы нужно хорошие, потому как пластилина щас продают уйму. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Николай-01, повидалявся я вже з вражеских сайтів)..аж легше. Щось Автонаєздніка не видно, теж мав вчора видалятися, видно не відпускають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 ну все я вернулся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 ну все я вернулся) Ну все, прощайте чати й матюки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 ну все я вернулся) Пипец нам, парни... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Всем привет добиваю разливное..Старый Мельник.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 DiKing, Привіт! Смачного!)- це добре діло в жару. Свою Корону я ще завидка осушив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Andriy1352, я цiлий день пью..а толку нема..спрага замучила так шо в хати ,"спать не возможно":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 DiKing, вірю, сам з Миколаєва приїхав, там в хаті лежиш і потієш мов у сауні). В нас сьогодні не дуже спекотно але відзавтра температура знову буде рости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Всiм привiт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах