baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Всем привет. Сегодня ездил в Черкассы, по дороге видел аварию с участием ИЖ с коляской и Лексуса. Покупали ребенку школьные принадлежности в первый класс. И теперь у меня есть ротвейлер!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Привіт, банда! baycer, вітаю з ротвейлером! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 (змінено) колінвал який, вродіж 03 планувався? Та да! Тут на форумі продає чувак за 250 під проточку - я написав йому, але ні слуху, ні духу... Можу свій 01 комусь впарити, але там вкладиші вже 0,75 стояли.. видел аварию У нас в Гавриловке сегодня утром чувак на таврии пирожке в жопу сыний поймал бордюр, отчего его поставило на два колеса и бросило мордой в столб, после чего развернуло на 180 жопой людям во двор, а скошенный столб упал сверху. Говорят распорка стаканов не дала столбу раздавить кабину и его... И теперь у меня есть ротвейлер!!! Мечты сбываются! Поздравляю! Змінено 11 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 А кто поможет в выборе имени для ротвейлера? Andriy1352, Привет друже! Как дела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, та ше пошукай, вони часто проскакують, тай свій можеш спробувати закинути...мало лі) baycer, нормально, трудимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, Привет друже, спасибо! Только, что узнал, человек на мотоцикле погиб,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 кто поможет в выборе имени для ротвейлера? Мальчик, девочка? Нужно видеть морду лица, повадки, чтоб имя дать.. человек на мотоцикле погиб,,, Жесть.. Царство небесное!. та ше пошукай, вони часто проскакують, Весь форум вчера пересмотрел - аж один поблизости.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Мальчик, девочка? Нужно видеть морду лица, повадки, чтоб имя дать.. Девочка. Дочь Тины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Смотрю видео про русское молоко в крымнаше. Жестяк. Такого кидалова еще поискать надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 baycer, Адель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, давай еще! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Ну, Фифочкой, или Пумпочкой не назовёшь же собаку, которая скоро будет 35-40 кг весить.. Имя нужно серьёзное.. Гретта... Можно и Тифани.. Или Чайна... Вспомни любимую героиню какую-нибудь с чего нибудь.. Гаечка и Поночка не в счёт. Смотрю видео про русское молоко в крымнаше. Жестяк. Такого кидалова еще поискать надо. А чё - котрабанда воды под видом молока. baycer, Миссис Хадсон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Iari, це вони вміють. Половину населення нашого кинули. baycer, жінку, доцю, тещу як звати? Николай-01, крім продаж розборки подивився? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 жінку, доцю, тещу як звати? А вот это, нужно уточнить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 (змінено) крім продаж розборки подивився? Та там рідко шось толкове буває.. Я не сильно так вже й спішу - бо нема грошей.. Пока вирішу питання з блоком (треба ж буде для розточки поршні купити). А колінвал шукаю неспішно. Змінено 11 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, У Димы $ точно знайдеш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, а шоб поршні купити(прості то недорого), треба визначитись-гільзувати чи ні бо самі гільзи грошей коштують тай вони визначать розмір поршня. baycer, в нього нове) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Завтра топаю в гараж (то бишь уже сегодня :D) буду пробовать менять задние тормозные цилиндры) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Andriy1352, тому й треба, щоб спочатку поміряв токар. Стінка гільзи там я бачу доволі товста - будем надіятись, що в 79 можна проточити буде.. У Димы $ точно знайдеш! У мене за 19км великий авто магазин - там є все залізячча. Але нове трохи дорого... буду пробовать менять задние тормозные цилиндры) Трубки сразу купи, на всякий.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Emissions, шо там пробовать-відкрутив та прикрутив. Прокачувати довше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 (змінено) А кто поможет в выборе имени для ротвейлера?У меня у знакомого ротвейлера звали Тайсон.... Змінено 11 серпня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Николай-01, це як я оце був в Миколаєві то швагро попросив прокачати гальма, ми колесо зняли а там трубка майже лопла..так і не прокачали, я тоді поїхав а він вже на другий день з сусідом замінив. DiKing, значить ця буде Тайсоніха))) Доречі в мого сусіда теж такий був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Отож! Так, все - я спати пішов.. Всім надобраніч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 У мене за 19км великий авто магазин - там є все залізячча. Але нове трохи дорого... Там можливо i е, а якiсть то не та Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2014 Трубки сразу купи, на всякий.. в бортовике выкладывал же) вспомнил что еще надо бы новые рыженькие трубки с бачков на главные бы еще) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах