Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, ну терпи поки. Ось я приїду-буде море пива) А я тікишо гідростанцію настроїв. Впав тиск в груші. Підкачав і порядок-все працює) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ось я приїду-буде море пива) Шо коли куди як чого з ким?? Шоб я хоть в болото лицем не впав!.. я тікишо гідростанцію настроїв. Впав тиск в груші. Підкачав і порядок-все працює) Це на скважині, чи шо це?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Oz6FBgp0QTQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, а чё?? Через месяц-два многие ещё вспомнят, что печка в автохе не греет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, ти про яке болото?))-похудіти не встигнеш а поголитись так)), тай шо тобі готуватись?!-головне, щоб Маша була непроти)) А по тємі-звичайна станція. В мене криниця шість кругів і з них 4,5 круга води, метрових круга). Вистачає на все, навіть на безперервний полив газонів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 похудіти не встигнеш Я і сам зню, шо розжирів, не треба про це нагадувати лишній раз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, та без образ), ми тебе любимо таким, який ти є. А щодо ожиріння..так моя жіна мріє, щоб я мав животяру))). Називає мене Оственсеном...і це при моїх 90 кіло) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Молодцы! Хоть такого же самого? А если скажет малой что это не он, так скажи что все меняются, когда оживают опять (ну, что-то в этом роде).. ( естественно такого же самого... малой ходил пасти уже ее на травку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, Живот то не проблема, главное хвост что бы пистолетом малой ходил пасти уже ее на травку Вот того и предыдущий видно и околел - не всю траву можно, и лучше подвявшую или вообще сухую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 главное хвост что бы пистолетом Так да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 там как раз такая и была. крольчиха скорее не пожрать выпущена а походить. кормим одуванчиками. вобщем мы решилли что кроль помер от разрыва сердца когда увидел что кот крадет его траву, жрет ее как корова а потом блюет.. Так да! а потом из-за пузо пистолет будет не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 а потом из-за пузо пистолет будет не видно Правильный пистолет под пузом не спрячешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 quitka, Случайно по телику (по каналу Украина) - не могли показать твоего малого и мужа на 24 в Киеве на празднике? Очень похожи Правильный пистолет под пузом не спрячешь. Поворачиваешь к себе станочек, положил на него пузо и все тип - топ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, ти шо образився?-чого мовчиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 ти шо образився? Нє. чого мовчиш? Я не мовчу наче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 а где именно засняли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 quitka, Может и не твои, где то в центре, майдан или около.. в камеру малой махал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, так реагуй якось. До тебе Хмельницький хоче приїхати, якщо Маша не проти)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 так реагуй якось. До тебе Хмельницький хоче приїхати, Так їдьте! Тільки зарані попередіть, шоб хоч прибрати в хаті. якщо Маша не проти)) Вона не проти, якщо до мене приїдуть друзі, тільки щоб попереджали зарані. Тільки в мене заночувати нема де... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, зара йдуть переговори. Взнаю-повідомлю, маю меблі в Київ робити. А ночувати не проблєма-в мене машина велика. Головне, шоб Маша не ругалась, коли ми забанячим з тобою) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Andriy1352, ти меблі робиш?? Машин брат теж меблі робить під замовлення... шоб Маша не ругалась, коли ми забанячим з тобою) Каже мені : "диви як бистро нашов вихід, коли я сказала шо більше бухло тобі куплять не буду!". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Что то грустно мне сегодня... Выходил на микрорайон на местный рынок. Встретил свою первую любовь (была с мужем - немец). Приезжали в гости к ее родителям,а я и не знал. Сегодня уже уезжают. (может оно и к лучшему) При муже кинулась мне на плечи и поцеловала (немец о.... торопел). Живет где то в германии сейчас. А я сейчас споминаю те далекие дни.. и что то грустно.. А ну эту ностальжи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Николай-01, це ти про який вихід?-димар?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, похоже у всех так... Забей, как бы тяжело не было. це ти про який вихід?-димар?? Нє! Про друзів, з якими забанячим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, краще не згадуй. Я якось побачив свою найкращу(до тепервшньої жінки) на перехресті. Вона на х5-му мене пропускала-в мене зелений був)... Тьхкає до сих пір... Забий..нічого не повернеш, як і роки( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах