Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 а я, наконец то, в отпуске Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 а я, наконец то, в отпуске О! Так нет повода не выпить! Поздравляю с отпуском! 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 О! Так нет повода не выпить! та не, пить ни ни. низзя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 та не, пить ни ни. низзя Та да! Пить да да да... ЗЗЯ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Та да! Пить да да да... ЗЗЯ! стоит две пляхи пива. шото ну никак не лезет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Стоит 2,5 литра пива - ещё как лезет! Правда тёплое, вкинул в морозилку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 а я, наконец то, в отпуске Поздравляю! Николай-01, Привет! 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Стоит 2,5 литра пива - ещё как лезет! Правда тёплое, вкинул в морозилку. я бывает тянусь к бутылочке. а потом как то не, перехотелось... и так пиво уходит в утиль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 пиво уходит в утиль Да я тебя! baycer, привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Да я тебя! та я сам в шоке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 та я сам в шоке "Був чоловік - і нестало..." (с) Я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 "Був чоловік - і нестало..." (с) Я. зато нету зависимости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 "Був чоловік - і нестало..." (с) Я. истину глаголит зато нету зависимости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Блин, завтра пойду на собеседование к кадровику по устройству на работу (нужен официал, хоть какой нибуть). Только, что перезвонили - ждут на 8.. Что то стремно.. Лет 8 трудовая пустует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Вобщем вот ВТОРОЙ повод для радости - зелёный причандал в центре фото! (первый и главный повод ещё не сфоткал, сейчас сами рассмотрим, я всё обцелую, обслюнявлю, и потом сфоткаю))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, оооо, нормальная покупка))) поздравляю. нада обмыть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 зато нету зависимости Будем считать я этого не читал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, Поздравляю Я такой почти причандал, когда надо, беру в аренду.. правда на резиновом ходу и крепиться к фаркопу (как прицеп). Сутки 50 грн. Тоже думал прикупить, но финанс Николай-01, Теперь можно вбетонировать все бутылки - будет прикольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 оооо, нормальная покупка))) поздравляю Спасибо! Но это ещё не главное!... нада обмыть Уже же ж! Правда на сегодня это пиво (кагбэ ничего нового), но завтра заруль же ж (как и всегда). Потому обмоем на выходных с парнем, у которого я брал прицеп шоб привезти. Теперь можно вбетонировать все бутылки - будет прикольно Ещё один юморист...................................................................... беру в аренду А это своё теперь!.. Тоже думал прикупить, но финанс Так не всё так просто - об этом позже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Будем считать я этого не читал. я могу еще и так [size="6">ЗАТО НЕТУ ЗАВИСИМОСТИ[/size] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 ВТОРОЙ повод для радости - зелёный причандал в центре фото И сколько денег? Что за модель? Поздравляю с покупкой нужного причандала! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, Привіт! Вітаю з покупкою.в тебе грандіозні будівельні плани чи це шоб зробити розчин для замазуванія щілин на димоходіі?) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 (змінено) я могу еще и так Кагбэ большое количество заглавных букв запрещено правилами форума, не? И сколько денег? Что за модель? 2779 грн.... "Вектор" БРС-130. Производство Черновцы, УКРАИНА. це шоб зробити розчин для замазуванія щілин на димоходіі?) В димоході вже нема щілин, бо з нержавіючої труби. грандіозні будівельні плани Як мінімум яма в гаражі, підлога в гаражі, відмостки кругом гаража і кругом хати, ремонт цоколя сарая... Нє, краще цілини позамазую тільки! Ну и, кагбэ, наипервейший повод для моей радости, и возможно чьей-то зависти. Вобщем дело было так.... У меня через три недели кагбэ юбилей - 33, потому жена мне решила сегодня сделать подарок - дабы не мучить... Ну, где то так... :bp: Сбылась моя давнишняя мечта! :bp: Ещё куплю после Д.Р. (если денег подарят) динамометрический ключ, и буду ваще мужик - можно собирать мотор. Предвижу вопросы: набор очень дорогой (как для меня)... 2649 грн..... Правда бралось это всё в кредит и даже без первого взноса, бо откуда у нас такие деньги сразу! (походу врагов уже нажил) Змінено 26 серпня 2014 користувачем Николай-01 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, шикарний чумаданчик!-вітаю! Завідую трошки...). В мене хватає головок і тріскачка є(без неї туго), тіки в мене все різнобарвне(шось срср, шось польша, шось кетай), от тіки динамоключа нема, але куплю, коли голову буду робити. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, Поздравляю с покупками!!!!! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах