Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Завідую трошки...). Та я б його собі в житті б не купив за такі гроші! Дякую дружині, кредиторам і Богу! Чого саме така фірма? Там де я робив в часніка на СТО були подібні набори цієї ж фірми - як ми з них тільки не знущались, з тих ключів.... За років 5 (на той час) перервали тільки 2 головки - метровою трубою - і то він десь їздив поміняв їх на нові. Там же написано "пожизненная гарантия"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, А в каком банке и на каких условиях? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Поздравляю с покупками!!!!! Скорее с подарками! Спасибо! А в каком банке Альфа-Банк - уже не раз у них что-то брали в разное время (и у Дельта-Банк тоже) на каких условиях? Та вроде на более-мене нормальных - иначе жена бы не согласилась. Я х.з. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, наборчік і справді хороший. В мене просто в спадок є головки совкові то особливої потреби в такому наборі нема-маю чим крутити. Докупляв тіки торкси(зірочки) та шестигранніки. Як і ти, наразі, за такі гроші теж би не купив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 маю чим крутити От! Тепер і я маю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 . Бачу пивко вже охололо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Бачу пивко вже охололо)) Шо - так сильно замєтно?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, Хорошие подарки!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Ну, где то так... :bp: Предвижу вопросы: набор очень дорогой (как для меня)... 2649 грн..... за такое банить нужно... где модераторы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 за такое банить нужно... где модераторы? Почему?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Шо - так сильно замєтно?... Замєтно, замєтно) Ти жінці віддяч по-людськи,-не кожна такий подарунок зробить, щей в кредит Николай-01, вже завідують) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Ти жінці віддяч по-людськи Віддячую кожен день! Ну, майже.. Так я їй планшет подарив!.. Правда він трохи дешевший був, ніж мій інструмент... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, ну тоді шо тут скажеш-мужік!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Кагбэ большое количество заглавных букв запрещено правилами форума, не? как бы это еще не большое количество заглавных букв) за такое банить нужно... где модераторы? я здес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 ...трещётка так хорошо ложиться в руку... такое мягкое и тёплое покрытие... и одновременно упругое... нежно трещит... вращательные движения... а головок так много... разных... больших и блестящих... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, планшет подарив шоб не заважала на форумі сидіти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 ...трещётка так хорошо ложиться в руку... такое мягкое и тёплое покрытие... и одновременно упругое... нежно трещит... вращательные движения... а головок так много... разных... больших и блестящих... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 как бы это еще не большое количество заглавных букв) А где прописано количество, являющееся большим? Кагбє недочёт банодателей! я здес Начинается... Shostak, это всего-навсего ключи - спусти пар. планшет подарив шоб не заважала на форумі сидіти? Нуууу..... були спори за комп - тепер нема. Shostak, это всего-навсего ключи Но какие.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Зловив мишу тікишо-показав котам, для чого вони потрібні. В майстерні мало не по мені лазять) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Зловив мишу тікишо-показав котам, для чого вони потрібні. Показав на прикладі для чого потрібні миші??? Чи коти? В мене теж сьогодні на кухні під підлогою гризла собі лаз у хату, сцука!.... Скоро осінь, то це вже почнеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, коти)))-ато тіки й знають шо шось вкрасти та купу накласти)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 тіки й знають шо шось вкрасти та купу накласти)) Тому мої й живуть надворі. Хача скільки було спроб "одомашнення"... Ладно, пора і честь знать.. Всім надобраніч! Добрих і світлих снів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Николай-01, так і мої надворі. Раніше взимку пускав погрітися в майстерню а вони, гади, кладуть на жмут проводів з переноски і електроінструменту і тимиж дротами типу загортають. Перестав пускати-сплять на майстерні в тирсі поки дверей там ше нема. Николай-01, і тобі доброї ночі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 "Двое подошли к берегу чтобы перебраться на другой берег. Лодка одноместная. Как им перебраться?" цепь можна поміняти, не зніймаючи з двігатєля передню кришку і не роз"єднуючи саму цеп Блин, да вы издеваетесь - теперь ввесь день буду ответы искать Зловив мишу тікишо-показав котам, для чого вони потрібні А я то думал только я так извращаюсь - своей сиамке ловлю мышей и показываю, а она их боится и убегает, жена смеется и говорит хватит дурью маятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 zootechnik, тут люди вже другий день голову ламають))) А щодо мишей, то шо дєлать?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах