Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 кому ты чешешь ахахахах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 кому ты чешешь ну у тебя больше, спору нет) з.ы тебя Петро покусал шоле кстати?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 quitka, Судя по развиию диалога, не твое это дело гайки крутить, да соседа "прикуривать". Бросай ты это грязное дело, да иди лучше, эээ, мм, ну крестиком хоть повышивай, шоле Или ребенка роди, борщ свари, ну мало ли еще сколько женских дел есть ))))0 я чето не поняла... это к чему? Ребенок у меня и так есть, борщ стоит в холодильнике, крестиком вышивать не умею - только вязать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 у тебя больше, спору нет :multi:Розмір має значення (с) это к чему? Просто зашел разговор про мужские и не мужские занятия, вот я и вспомнил о прекрастной леди, которая по теории большого заговора (который я кстати не поддерживаю) занимается не совсем женскими занятиями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 (змінено) :multi:Розмір має значення Змінено 27 серпня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 (змінено) ну у тебя больше, спору нет) есть такое. но не в этом суть з.ы тебя Петро покусал шоле кстати?) я сам кого хочешь покусаю Розмір має значення (с) Змінено 27 серпня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 :multi:Розмір має значення (с) баби кажуть шо уменiє решає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Emissions, пат сталом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 баби кажуть шо уменiє решає На фотке таки баба? ))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Emissions,Да то бабы обіжать нє хотять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 На фотке таки баба? ))))))))) то как бы сенсей, но для тебя может и баба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Ну если на фотке то как бы сенсей которому баби кажуть шо уменiє решає То таки наверно просто бабы обіжать нє хотять 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 соглашусь с бабами))) djurka, каждому свое, я и мебель дома собираю... но это не мешает мне готовить, убирать, выполнять все функции мамы и жены. Дома я собирала стенку, детскую кровать, прихожую... а вот выполнить чисто женскую работу типа пришить пуговицу не могу - мелкая моторика просто ужасна... пуговица будет пришита кошмарно... Если муж все время на работе, приходиться выкручиваться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 (змінено) вспоминается знаменитая фраза "Все бабы - казлы!" Змінено 27 серпня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ШизИк 0_о 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Если муж все время на работе, приходиться выкручиваться) и стенку и кроватку.. муж в рабстве? 0_о вспоминается знаменитая фраза "Все бабы - казлыыы!!111" это де такая фраза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 это де такая фраза? на ноле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 djurka, каждому свое, я и мебель дома собираю Оооо ,знакома ситуация. Я када переезжал на новую сьемную квартиру в далеком хз каком году, мне подвернулась спальня, германская, б/у. Я ее купил, на квартиру не перевез, но не собирал. Ждал до выходных. Почему? ЖДа потому что меня моя тогда будущая, а щас теперешняя жена просто придушила бы за такое. На выходных она собрала а я подсобником был у нее ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 djurka,Типа Лего для взрослых?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Лего для взрослых Ага. Ролевая игра "Мебельная фабрика" )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Ага. Ролевая игра "Мебельная фабрика" )))) Не плохой вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 муж не в рабстве, военный... можно сказать что лего для взрослых) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ШизИк 0_о 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 тока вдумайтесь как звучит: мы с женой мебель собирали, она командовала я гайки подавал, была такая ролевая игра...... а как же тест драйв на подвеску мебели? скрипы, стуки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Позвонил наш одноклубник,доправили движку к авто но ставить будут в Киеве... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 капиталку делал77 сколько вышло?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 quitka, не стуканул,купил б/у за 1000 живой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах