Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Andriy1352, Е ні, друже! Опалубка вже в минулому!.. Шо зверху ніде не треба? Як ні то добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Andriy1352, тільки біля дверей треба щось подумать - в мене ж там трохи приступка буде, бо підлога вище ніж порог. Але там думаю теж з уголка край зварити (щоб не обламувався), а потім тільки шальовку притулити. Сфоткаю, може комусь стане в нагоді. Зараз доп"ю бокал пива - і в роботу. Жінка вже доїдає мене, що сижу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Зварку десь взяв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Так я ж собі інвертор купив - писав же десь вже. Така що на плече вішається. Точніше жінка купила... Я нею ворота в двір варив, чи доварював вже.. Все - я пішов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Так я ж собі інвертор купив - писав же десь вже. Така що на плече вішається.Точніше жінка купила... Десь пропустив Але краще пізно ніж ніколи. Отож вітаю! Це незамінний вдома інструмент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Зачистил два наличника от старой краски. На днях подгоню и прикручу. Новые брать не захотел ибо все дерево сейчас сырое продают и оно коробится ппц как. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Привет всем)) но главное салка 2 кг купила Сало это хорошо. Я тоже сегодня прикупил сала. У меня в городе с прожилкой - 50 грн, а обычное - 45 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 мужик, если бы у меня такая температура там была, я бы здесь не сидел а влітку шо заважало?)) Автонаездник, привіт! коли приїздили родичі зі сходу в жовтні то набрали білого сала в нас по 20. по чому зараз не знаю. у вівторок поїду за салом і м'ясом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 сейчас сало в киеве по 50( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 quitka, а м'ясо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 мясо - курица 32 (бройлер тушка за кг), филе - 55 и выше. ребрышки свинные - 55, галяшка - 25. свинина от 65. это и на ярмарке где сами производители продают. а в магазе еще дороже и не известно какого качества. я в магазе и не покупаю. иду на ярмарку - покупаю килограмм 10 разного мяса - и сала, и просто мяса, печень и в морозиловку. рыбу покупаю у соседей - они судак ловят, 50 грн за кг. раньше мы всей семьей покупали свинью целиком и потом ее делили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Ну м'ясо в нас теж наче так само. Гляну скажу. А судак недешевий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 судак дешевый. в магазе примерно 100( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 В нас карась десь 15, короп біля 20. Щука біля 40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 за рыбу весом в 1,5 кг я заплатила 60 грн. они ее толком и не взвешивают. судак - дорогая рыба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 (змінено) У нас филе пангасиуса по акции по 33 грн продают в АТБ, на прошлой неделе брал по 30 в АТБ вполне хорошая рыба, а еще зубатка по 26 грн была, вполне себе тоже, правда много воды при разсораживании. А за что ЗИРа забанили? Змінено 15 листопада 2014 користувачем Лукаш1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Та трохи матюкався. В різних темах не по темі відписувався... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Футбол.. 3-0. Украина выиграла 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 (змінено) Прийшов... Не встиг зробити все заплановане - довго трамбував землю. Та і взагалі якось все сьогодні через опу.. Якось так... <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/CMcWs_-c26Y?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Змінено 15 листопада 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 довго трамбував землю. Водой проливал?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Николай-01, шар треба заливати товстезний, переросхід величезний. А так все гарно-респект! в мене напівавтомат теж Кайзер) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Водой проливал?? Не-а. Водой песок проливают, а у меня там грунт - смесь всего со всем. шар треба заливати товстезний, Не-а! Так як щебінь закінчився, то я закидаю битою цеглою і залию простим розчином. По сабжу - вспоминаю молодость, смотрю "Ночь в Роксбери". "Ночь в Роксбери". А музыка там... Вся моя юность прошла под неё! Дискотеки, любовь..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Та і взагалі якось все сьогодні через опуПадтверждаю, адназначна ))))У мну тож день сегодня был какой то. не буду говорить какой, а то тож уйду в баню ))) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Всім привіт! нагадаю, що отож згадаємо всіх постраждалих і зробимо висновки та дії для унеможливлення трагедій в майбутньому.. 3 quitka, Николай-01 та Автонаездник відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Привіт!!! Хлопці ніхто не бачив на продажі руля Нарді торіно дерево???? Неможу знайти.........(((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах