Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 тобі то не грозить Блин, а так бывает хочеться.. и главное - в умат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Автонаездник, як я тебе розумію)) тіки мені щей часом можеться))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 шо тут у вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Emissions, Обсуждаем, сколько водки брать, что бы хватило, для состояния - в умат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Автонаездник, тобі видно много нада) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Эмишн., как колесики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 тобі видно много нада) Раньше с другом с 1 литра 40 градустное начинали, не спеша, под хорошую закусочку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Эмишн., как колесики? Які кольосики? Раньше с другом с 1 литра 40 градустное начинали, не спеша, под хорошую закусочку Нам з братом в середньому літр вистачає...під хорошу закуску Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Эмишн., как колесики? вставило вроде норм 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Сижу и ловлю эйфорию. Забрал загранпаспорт. С визой. Американской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Куда намылился? Сваливаеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 (змінено) nemez, а чем Украина на устраивает?) ты погоди, скоро из европ и америк все к нам будут Змінено 21 листопада 2014 користувачем Лукаш1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Лукаш1, вполне устраивает. Прекрасная страна, которую я очень люблю безо всякого там преувеличения. Я здесь родился, вырос, живу и буду жить. quitka, деловая поездка Муторный очень процесс оформление всех этих документов, собеседований и административных проверок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Сижу и ловлю эйфорию. Забрал загранпаспорт. У кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Та я знаю что муторный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 У кого? у посольства скоро из европ и америк все к нам будут ага, и в Васюках проведут межпланетный шахматный турнир и Васюки станут центром цивилизации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Сделаю дубль и тут) Шел я короче с комнаты в комнату, открыл дверь, и ту такой ХЛОБЫСЬ! торцом двери по лбу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Лед достань из морозилки и приложи к лобешнику 1 Emissions відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Шел я короче с комнаты в комнату, открыл дверь, и ту такой ХЛОБЫСЬ! торцом двери по лбу Сказочник прям. Так и скажи - получил той, как ее, ну не той, что у женщины, а той, что руками и ногами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 (змінено) В чате разговор был о перфорированной ручке КПП. Такая, нет? Это мне сегодня сделали подгон на фирме шо запчастями торгует. Пользовал кто, нет? А это у меня сейчас на кухне - внёс в хату цемент, бо в сарае сыро стало, и я стремаюсь чтоб не натянул влаги.. Змінено 21 листопада 2014 користувачем Николай-01 ошибся с фоткой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Лед достань из морозилки и приложи к лобешнику та уже, теперь маленький шишк на лбе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 маленький шишк на лбе Вах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Николай-01, единорог епты! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Пользовал кто, нет? самое в ней паскудное это то что надо раскручивать кастрюлю. Плюс надо пырскать в момент когда двигатель вращается - то есть заводиться вдвоем - один проворачивает ключ в замке, а второй - дует дифлофосом в первичную камеру карба, подрачивая дроссель. Либо под такой запуск приспособить доп кнопку стартера в подкапотном. Короче меганеудобно, слишком много сложностей и условностей 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 Шел я короче с комнаты в комнату, открыл дверь, и ту такой ХЛОБЫСЬ! торцом двери по лбу я то думаю, так глушить текилу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах