Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 Всім доброго вечора Привіт! В гаражі був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 В гаражі був? сьогодні ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 PavelV, шось завадило? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Всім доброго ранку і хорошого дня сижу от думаю як писати пояснювальну за запізнення аж на цілих 4 хв.... тепер точно не дочекаються щоб залишився після 19:00 "доробити треба" чи по ночах і вихідних працював... дістали... шось завадило? та якби ні з чим іти... треба воздуховід переробити під беходефлектори Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 сижу от думаю як писати пояснювальну за запізнення аж на цілих 4 хв. Слушай, а где это ты работаешь что все так "четко"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 "четко" про те скільки норм і законів КЗпП і налогових я краще промовчу - довго писати... где это ты работаешь приватна фірма власники якої корінні ізраїльтяни... далі треба пояснювати ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 PavelV, а пічки чого нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 PavelV, а пічки чого нема? тру пацанам пічка не треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 а пічки чого нема? так жеж треба воздуховід переробити під беходефлектори і ще закріпити регулятор обертів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Ну радік жеж є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Andriy1352, і радік є і корпус і маторчик з лапастями, нема тільки воздуховодів (ща якщо включити то все гнатиме всередину торпедо) і регулятор обертів до ума треба довести (транзистор гріється сильно чогось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 А ну то дух всерівно йде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 смс с базыавтозвука пришла, тип в подарок к аккуму - омывайка...лучше б наоборот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Привет банда. смс с базыавтозвука пришла, тип в подарок к аккуму - омывайка...лучше б наоборот. Мне тоже пришла. Повеселили блин.. Позычте денег на акум, а я отдам вам омывайку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Позычте денег на акум, а я отдам вам омывайку Вот именно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 а мне смс не пришла =(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Stalker-3, ты упустил шанс озолотиться на омывайку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, Они наверное обиделись, что я у них еще ничего ниразу не купил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Всем привет!!! Я когда был га там в Киеве на базе автозвука то от цен поосто офигел)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 DiKing, Здарова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 DiKing, Привет на базе автозвука то от цен поосто офигел Дешево или дорого? Они наверное обиделись, что я у них еще ничего ниразу не купил :multi: видно цена аккумулятора не устроила Andriy1352, А у тебе в помощь рексы есть (ну типа наемные рабочие за недорого)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Нє. Таких нема)) А нашо тобі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 день фигня, акум не купил, на сессию уходит куча бабла, настроение гуано, пойду пить пиво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 день фигня, акум не купил, на сессию уходит куча бабла, настроение гуано, пойду пить пиво... Привіт! Ти шо двоєшнік?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Привіт!Ти шо двоєшнік?)) привет. нет, не двоечник. такая система( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах