Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 А должны были?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 То як на рахунок дверей? на наступних вихідних як не забуду пофотаю, а десь на новорічні свята привезу. оке? завтра не получится а єсі на здибанку підїхати то буш? а то я ж увсьо викину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 нео, тебя так не хватало все это время! Я лично о тебе тут в этой теме вспоминал, но блин злые модераторы все покосили! Велкам бек! Мир, флуд, май! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 на наступних вихідних як не забуду пофотаю, а десь на новорічні свята привезу. оке? Домовились! Тільки ж не забудь... Хоча в мене твій тел є, як сам не забуду - нагадаю по смс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 а єсі на здибанку підїхати то буш? я то буду, но по ходу пешком. а вот за бизинчик, не обещаю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 Я лично о тебе тут в этой теме вспоминал .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 но по ходу пешком знач в руках понесеш там всього то два бампера, рішотка, радік, резонатор і пара коробок мілочухи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 пипец как обидно.. с одной стороны обидно, а с другой во время ВОВ на месте особняка было бы гестапо, а так оно было за надцать километров, благодаря сему ВОВ прошла для близлежащих окресностей отностельно спокойно. Хотя про нынешних олигархов ми сейчас говорим то же, что люди говорили ранее про дворян - история повторяется... Нынешние ничего не делают для народа, в отличие от высокообразованных людей той эпохи. Потому что сейчас с деньгами в большинстве своем незнакомые с культурой люди. з однієї сторони так, а з іншої не було б революції чи якої іншої події давніше як років 50, ви впевнені що наприклад ваші дідусі-бабусі, тим паче батьки зустрілись би? далі продовжувати треба?)) Это да, но на самом деле, если бы птичка в свое время кому то на футболку не нагадила бы или б колесо не спустило мир бы тоже был бы другим. нео, Здравствуй, Серега!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 PavelV, мне такое не нада. мне самое главное сигналка и потолок. остальное куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 в отличие от высокообразованных людей той эпохи. Потому что сейчас с деньгами в большинстве своем незнакомые с культурой люди. Трудно не согласиться... остальное куда? Продашь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 нео, стучи в вк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 Продашь. как то не то. получить в подарок и продавать. не, не канает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 как то не то. получить в подарок и продавать. не, не канает Переподаришь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 нео, да в полном порядке! Здесь не хватает срача, бурления говн и ликования троллей. как-то совсем тихо.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 нео, You are already back. Glad to see you here! You are always welcome! ps. F%ck them all! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 мне такое не нада тю...а казав я первый в очереди. возьму все что нужно и не нужно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 PavelV, я передумал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 я передумал ех ти... знач потолок і сігналка по риночним цінам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 знач потолок і сігналка по риночним цінам от блин. сделай хоть скидку труженикам сельского хозяйства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 сделай хоть скидку труженикам сельского хозяйства найн!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 найн!!! соляра нынче дорогая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2014 Здесь не хватает срача, бурления говн и ликования троллей. Дык искореняли же! Выжигали калёным железом. Хочешь вернуть взад? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Дык искореняли же! Выжигали калёным железом. Хочешь вернуть взад? Так цеж флудільня. Тут майже все можна)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 (змінено) Так цеж флудільня. Тут майже все можна)) Та там було інше. (колись був неончик - тільки англ. буквами). Хоча, можливо, помиляюсь... Змінено 21 грудня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Та там було інше. (колись був неончик - тільки англ. буквами). Хоча, можливо, помиляюсь... Я того не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах