Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 оливье на новый год... ну не тільки... у меня сегодня младшенькому два годика. А на новый год я истчё ведро сделаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, так зима це не тіки новий рік, чи в тебе зима за день проходить?)) мои его не очень любят. потому у нас это чисто новогодний салат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, холодноє це драглі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 у меня сегодня младшенькому два годика.А на новый год я истчё ведро сделаю витаю)) нашео оболтусу 4.5 но он всем рассказывает что он большой и ему уже 5)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 олодноє це драглі? Наверное Холодец (бывает с мяса и рыбы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 холодноє це драглі? холодець Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Змей, оце правильно. цілий рік потрохи, а на НР тазік)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, холодноє це драглі? шо? холодное это то что варят 6 часов и застывает в судочках) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Автонаездник, Змей, я поняв, уточняв)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 я варю 1.5 кг галяшки 1.5 кг куриного филе. но в этом году вместо филе - индюшачьи ноги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, тож драглі ну холодєц)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, Спасибо. Так уж у меня получилось, что младшему 2, среднему 9, старшей 16. Но я специально не высчитывал. Просто так получилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 а вы варите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Ладно. З вами добре. Піду гайки крутити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, мені теща привезла два судочки. То вже на завтра. дуже добре на опохміл холодцю поїсти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 с гайками видать лучше... Хорош о еде, я два дня не жрал кто ж тебе лекарь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 нео, давай ыстренько ко мне в Харьков. Еды на три дня осталось. Накормим. Мы СВОИХ не бросаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 нео, Скажи, где тебя встретить, и мы пройдём тайными тропами. Хотя моя бывшая тоже в Харькове живет, за последние 10 лет один раз встретились. На перекрёстке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 нео, рискуешь опоздать. С каждым часом водки становится всё меньше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 нео, я тоже не пью. Я его жидким азотом замораживаю и грызу потом. Ладно, други, я пойду пиффком догонюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Я не пью алкоголь вообще))) ага, по бабам не хожу и в танчики не шпилю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 quitka, може краще, може так само, але крутити треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Народ, где можно купить двусторонний скотч 3м, так шоп после работы заехать и купить. Работаю на соломенской пл. Долмой еду на академгородок. Желательно дето возле метро. Могу от метро еще куда подъехать. А то нашел дето аж на метро Бориспольская, манал я туда переться после работы )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Так уж у меня получилось, что младшему 2, среднему 9, старшей 16. Но я специально не высчитывал. Просто так получилось Понравилась случайность! Я то же не высчитывал: старшей - 28, средней - 26, младшему - 24 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Забрал фотки со свадьбы, сижу втыкаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах