quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 а я пожарила мидии.. решила попробовать - в ашане они стоят дешевле курятины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 мидии.. Не упоминай при мне это слово..... Когда-то сильно отравился.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 чего? не свежие были? я сама жарила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Николай-01, втікло какаво?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 я сама жарила. И у нас девки сами жарили. И наловили (насобирали) мы их с пацанами сами. И тошнил я ими двое суток сам. втікло какаво?)) Ага. Це ж молоко, а воно в нас так часто буває, що я вже й забув шо в молока нема поняття "скоро закипить, зараз прийду". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Николай-01, харош шифруваться. диви, обідився.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 коля выйди из сумрака. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 обідився.. Чого це?? харош шифруваться Я ICTV дивлюсь..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Николай-01, ти собі дивись. ми от кумів дивилися, тепер Вітальку)), тіки не будь інкогніти, тиж не сєпар а наш, рідненький Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Я ICTV дивлюсь..... И что там?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Автонаездник, а шо там...я новини дивився, бушують, гади Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 и не говори... сегодня одного ватного татарина встретили - чуть табло не набили ему с подружкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 quitka, я думав татари на нашій стороні.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 нам попался любитель януковича... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 (змінено) сегодня одного ватного татарина встретили - чуть табло не набили ему с подружкой. Надо ножечком по горлу и в колодец..... я научу тебя плохому.. тем более в ВАЗ 2104 труп ложиться причудесно Поставил в начало смайлик, а то мало ли.. Змінено 5 січня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 я вот сколько не на пишу в тему почти каждому столичному по ....й, у вас менталитет такой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Солекс Делортович, шо такоє?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 я вот сколько не на пишу в тему почти каждому столичному по ....й, у вас менталитет такой? это к чему?? он наверное тоже ко мне в багажник хо. кстати топор у меня в машине лежит острый)) так шо конец будет быстрым)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Сейчас тут из столичных одна Квитка, если шо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 я вот только не пойму к чему мне все по?? я вроде тут со всеми нормально разговаривала.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Ну шо вы опять глупости пишете,а? Народ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Сейчас тут из столичных одна Квитка, если шо. отмазался да?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 отмазался да?? А шо, не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 шо такоє?? в том же контекстре то ничего н наверное тоже ко мне в багажник хо. кстати топор у меня в машине лежит острый)) так шо конец будет быстрым)) у меня есть поизвращенней игрушки Сейчас тут из столичных одна Квитка, если шо. Гавриловских тоже касается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Ну шо вы опять глупости пишете,а? Народ? какие?? ща схожу за рабами и пожарю снегирей мммм... а то вчера стояла в очереди и не хватило мне рабов... раньше малой мандарины не ел а теперь его прорвало - и он съедает в день по 5 штук.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах