Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 PavelV, превед! Закачав саляру? жаль что кнопки спасибо нет... Дежавю?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 попросила чтоб вернули... посмотримся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Не вернут. Это я тебе говорю. А сколько, интересно, людей заметило, что я у себя подпись поменял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 я заметила!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Автонаездник, Николай-01, агась) груша в допомогу і все гуд) тільки от ще пороздивлявся, тепер трохи є сумніви щодо правдивості пробігу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 попросила чтоб вернули... посмотримся.. Лишь бы нам кнопку под зад не положили за рабов тільки от ще пороздивлявся, тепер трохи є сумніви щодо правдивості пробігу... Я молчал, но пробег по любому больше.. но не переживай, тебе запаса хватит что я у себя подпись поменял? я не заметил, потому что подписи не читаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Николай-01, а де підпис?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 ще пороздивлявся, тепер трохи є сумніви щодо правдивості пробігу... это сразу понятно было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 PavelV, Привіт! Соляра арктична в тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 груша в допомогу і все гуд) [spoiler="О, Боже! Неееееееееееееееет!!!!!!!)))"> а де підпис?? Внизу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Николай-01,забачив, згоден в більшості відсотків) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 это сразу понятно было ну не зовсім зразу...але 180 тик за 5.5 років і тільки 10 за 1.5 роки таки да... Соляра арктична в тебе? ага. якраз сьогодні заправив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 (змінено) Привет всем.А по теме-бьюсь головой в бетонную стену.Думал что wordpress это для меня семечки.А неет я таки ламер Змінено 5 січня 2015 користувачем semdj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 ну не зовсім зразу...але 180 тик за 5.5 років і тільки 10 за 1.5 роки таки да... ага. якраз сьогодні заправив тоді я спокійний)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 wordpress вас іст дас? тоді я спокійний а я щось не дуже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 PavelV,система управления сайтом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 PavelV, чого? тож не замерзне) дивлюсь Віталіка в Карпатах...так в гори потягнуло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 ага. якраз сьогодні заправив Но сильно не надейся.. был у меня случай на Т4 .. заправился тоже типа зимней солярой на Воге, а она превратилась в кисель - пришлось авто тянуть на СТО и отогревать в теплом гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Автонаездник, не знаю як соляра, а бєнз постійно заправляю на Вог і окко-проблєм нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 так то ж бенз... но меня сейчас жаба задавит бак на воге залить... зеленая такая... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 бєнз постійно заправляю на Вог У нас местные на Воге не заправляются, только проезжие.. У нас на заправке ВОГ бодяжут бенз с конденсатом (его у нас хватает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 ?? как можно бодяжить бенз и конденсат?? а конденсат от чего?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 а конденсат от чего?? с газопромыслов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 мдя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 мдя... А крышуют это дело местные и повыше люди в погонах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах