Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Коля возьму 10 кг а оно в каком виде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 А я вже накидався всього, насилу дихаю)). Надворі -11, трохи хуртовина з лапатим сніжком, траса має розбиті колії, але випереджати вже треба по снігу. Їхав 90-120, цього достатньо було щоб всіх обігнати. Сидю, чекаю поки батьки і тітки набалакаються. Може ше куті похлєбаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Shostak, говорили про заморозку, но вот вечером жена сказала что уже говорят про охлаждёнку (тоесть абсолютно свежее). Мясо "задняя четверть" - тоесть окорочёк с куском спины. Но ребята - я ещё ничего не получал. Говорят с четверга начнут давать, но раздать 115 тонн (жена по количеству рабочих прикинула) - то х.з. когда очередь дойдёт. Зато по 1000 грн высчитывать бухгалтерия начала уже сегодня! Прикол в том, что у уборщицы зарплата 900 грн но высчитают 1000! Жена спрашивает у начальника как же тем людям быть - А Х,З,! Вот так...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01,пи....пи пи пи...... мда...................круто у вас теперь там...(((...ниче не скажеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 20 мабуть возьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Bes, Всегда у нас было "круто", и с каждым годом всё круче, а теперь - когда хозяин уже не депутат - то вообще жесть... Люди - это быдло для них.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Та не сцы, с мясом непропадëшь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 не помню где та тема где у чела двиг на ХХ калатал, хотел ему посовевтовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Shostak, нада список себе набросать уже.) Предпочтение отдам киевским, шоб привезти в условленное место, раздать - и всё пошло по холодильникам. Но ящё не получал же ж! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Могу сам заехать и забрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 не помню где та тема где у чела двиг на ХХ калатал Креативно)))-якраз для блондинок)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Могу сам заехать и забрать. Это ещё интереснее.... Дадут - всем сообщу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Могу сам заехать и забрать. А ти, Коля, переживав. Наші не дадуть пропасти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, все норм будет. я с своими поговорю. возможно почти все заберем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Бронь на 20 кг!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 не помню где та тема где у чела двиг на ХХ калатал, хотел ему посовевтовать я валяюсь :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 я валяюсь :lol: На торэсе двиг кроме подушек имеет два амортизатора, только маленьких Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 шо валяешся?) демпфер колебаний двигла из подручных средств) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 На торэсе двиг кроме подушек имеет два амортизатора, только маленьких я где то читал что неокторые производители помимо подушек используют аморты. но не такие же шо валяешся?) демпфер колебаний двигла из подручных средств) я сомневаюсь что он что то там "гасит" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Место крепления стрëмное, крышку нафиг отрвëт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Бронь на 20 кг за Shostak. 5 кг за Квиткой. Остальное (25?) - Bes. Только я ж ещё его не имею на руках, потому всё кагбэ пока понарошку, чи шо... Потому и про цену пока ни слова не сказано. Я ведь даже не знаю, по чём оно в маркетах... По сабжу: я только что лизнул-выпил-куснул. Что это, кто угадает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, Текилла? с лаймом и солью? тока лайм нада в глаза закапать и лбом об стол удариться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 baycer, извини, мне удобнее всё по месту сдать, чем морочиться с отправкой и скидать на доставку.. Да и то - это всё ещё писями по воде виляно, ибо у хазяв свои причуды... Текилла? с лаймом и солью? Не-а, не угадал. Лизнул губы, выпил самогонки, куснул голубец. тока Тока я кажись обоссался с видео...:lol: Не, не кажись!:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Тока я кажись обоссался с видео... Не, не кажись! я когда первый раз увидел видео, тоже чуть не тейво, но когда увидел как тип при мне реально такое сделал, ржали/плакали/писались все15 человек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 тип при мне реально такое сделал Да ты мочишь - не верю! ))))) Есть такие полудурки?))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах