Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 вот когда большинство людей поумнеет, тех индивидуумов и меньше станет, а то и авось не станет Это камень в огород... Нет! Это нож в сердце!.... НЕЕЕТ! Это серпом по яйцам!!!! Ты ходил в гараж, дядя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Creativ4eg, ага, а в нас ресурс тупитиме)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Creativ4eg, ага, а в нас ресурс тупитиме)) тут некоторые люди по пол года не заходят, и ящики забиты. так что сомневаюсь что изза одного моего ящика, форум тупить не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Ты ходил в гараж, дядя? он того больной, а ты все - в гараж, да в гараж.. редиска ты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Creativ4eg, так тиж супєрмодер-в тебе супєрящик) он того больной, шей небритий)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Creativ4eg, так тиж супєрмодер-в тебе супєрящик) супер не значит резиновый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 шей небритий)) уже вечер, по ходу побритый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 он того больной, а ты все - в гараж, да в гараж.. редиска ты Я сам такой больной, о нунафиг... Но температури нет! супер не значит резиновый Как всё запущено... Я тут сразу вспомнил слово "риббер"..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, і шо, жугулик розібраний, чи ти не починав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Я сам зараз розібраний - болію я сильно!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, так втретє питаю:-шо болить? про плече в курсі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Andriy1352, Конкретно зараз? Соплі по коліна, кашель, морду пятнами взяло було вечором (вже прошло), і ще про дещо (хоча воно основне) не розкажу. Все від переохолодження.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, співчуваю. деж ти так охолодився? в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 деж ти так охолодився? Постояв з колєгами на стоянці за компанію - тільки я легше від них був вдітий, і черевики мокрі, бо шкоду помив.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, от жеш, якби з тьолочками то не булоб так обідно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Модеры, а чего вы паритесь? забанили б типа. Нет человека нет проблем. Без его тентов никто не умрëт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Піду полежу, бо шось мені недобре... Без его тентов никто не умрëт А как же общество тентующих странников (или странных тентовщиков)? Ты о них подумал?... Пыду таки полежу.............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 і ще про дещо (хоча воно основне) не розкажу эмм... срачка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Давай, Коля, поправляйся! А я спатки. Надворі вже -15, справжня різдв'яна погода. Так приємно до жінки під ковдру залізти... До завтра. Христос народився! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 он того больной шей небритий)) больная, небритая и страшная школота, ненавидящая РОК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Модеры, а чего вы паритесь? забанили б типа. Нет человека нет проблем. Без его тентов никто не умрëт та блин, никто не парится просто человеку объясняешь, а он не понимает Shostak, да и бан не выход. каждого не понимающего не будешь же банить. так на форуме останемся ты да я, да мы с тобою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, швидкого одужання Христос народився! Славімо його! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 так на форуме останемся ты да я, да мы с тобою и я ещё. эмм... срачка? Ой, это бы я не скрывал так, и вообще бы не признался. Тавсё нормально. Пойду и я уже спать, наверно.. Andriy1352, PavelV, Дякую! Бо вже задрало...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Николай-01, я кажись понял, неприятная вещь, ужас просто. Выздоравливай обязательно и побыстрее!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Дмитрий $, наверно да... Как ты догадался,?..8 ) Дмитрий $, спасибо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах