Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Привет всем! А сколько он винища взял? Это не Валера, я перепутал. Пардоньте - наговорил на человека... Вчера у нас интернет пропал - не дали дообщаться. Короче сегодня утром, в 8, у нас было -22, в гараже у меня -13. Сейчас в гараже -7, на улице не посмотрел.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, привіт! в мене в гаражі зранку +8, а в "офісі" +10)), зараз натопили і в теплі пивко попиваєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Andriy1352, Привіт! Натопили вони... А на морозі пивка попить - слабо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, ми торік на ставку при -18 біля костра глінтвейн пили)) заснули всі чи шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 типа того))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 quitka, обжираловка сказалась?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 заснули всі чи шо? Спочатку інтернет пропав, потім я поїхав машину ставить і Машу забирать. Оце приїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Всім доброго вечора заснули всі чи шо? я ходив місну йолку шукать...йолку не найшов зато біля озера прогулявся...каньки нада)) машину ставить і Машу забирать головне не попутать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, Маша працює сьогодні? а шо це за нет такий?? гроші плати, а вилітає часто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 головне не попутать Так машина, доречі, Машина, кагбе.... Маша працює сьогодні? Всі сьогодні працюють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Так машина, доречі, Машина, чавой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, Маша працює сьогодні? а шо це за нет такий?? гроші плати, а вилітає часто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 чавой Ну, Машина машина моя! Шо неясно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Всі сьогодні працюють а от і не вгадав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 а шо це за нет такий?? гроші плати, а вилітає часто В нього світчі дешевенькі (шо на стовбах вісять), летять часто.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, не всі PavelV, Привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Машина машина моя! та я поняв шо твоя машИна це машИна...но нічо ж не понятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, не всі PavelV, Привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 но нічо ж не понятно :lol: Машину я купив за гроші, які дала Маша, тому моя машина - фактично Машина. А тому моя машина Машина!:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01,а, то так би й сказав шо виклянчив у жінки на жигулика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, шо за світчі? і...як здоровля? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 .як здоровля? та якби я ще не виздоровів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 PavelV, алеж полегшало наче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 алеж полегшало наче не знаю...це у хворуна треба питати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 шо за світчі? Іншими словами - мережевий комутатор. Така приблуда, для зв"язку компів в мережу. алеж полегшало наче Вашими молитвами. Та трохи наче краще, але ще не завсім. А сьогодні знов у ноги перемерз і зараз вже горло дере.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах