djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 сижу дома,шпилю в танкиааааййй!!! МА! ЛА! ДЭЦЬ!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 а меня что то от танков в последнее время отвернуло... переиграл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Andriy1352, Ага саме вони,тiльки на смартi....як справи? djurka, спасибо,работы нет(( Creativ4eg, долго играл))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 я помню такая игра была на приставке. я ходила иногда к соседке играть, у меня не было - ибо дорого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 quitka, так она ж вроде только онлайн... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Andriy1352, Ага саме вони,тiльки на смартi....як справи? ) Мощний смарт в тебе) Я он жінці на планшет кльову літалку поставив, погрався пару днів потім почала сваритися, шо батарею сажу))) награвся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 переигралИди к кому то в клан, если еще не там. Будет тебе новый виток интереса )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 quitka, так она ж вроде только онлайн... была игрушка танчики на приставке, снее и началиь современные танчики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Иди к кому то в клан, если еще не там. Будет тебе новый виток интереса )))) Спасибо та я ещё не силен в них)) quitka, не ну в ту и я играл на 8 бит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Creativ4eg, долго играл))) не то что бы долго, а ка кто настроения нету) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Andriy1352, ну так трохи е оперативка гиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Иди к кому то в клан есть клан. но у меня танки от 7-го и выше. а в том клане что я состою, на 6-х максимум играют. даже в укреп не пойдешь. а как то покупать танк 6-го денег нету))) с артой они не дружат, а я там ничо так нагибаю) бывает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Creativ4eg, ну да я одро время в дид триггер2 играл,а щас забил....та ну куда мне у меня только 3 уровень и то не все прокачаны))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 на 6-х максимум играют. даже в укреп не пойдешьНу мы тоже на 6х стартовали. Сначале ваще было не айс. Одни сливы. Потом ничего так. Сыгрались. Начало все получаться на 6х , более менее. Иногда даже противники-статисты в чат писали даже что-то типа: "Вы че, коричневые? Ваше афигели" )))))Потом начали потихоньку на 8х вылазить. Там конечно посложнее, но опять таки, нужно сыграться чтобы командира с полуслова понимали все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 djurka, а я шлейф поменял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 шлейф поменял На теле? Крісівчик ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 и теперь не надо тратить 150 уе. маладец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 quitka, Ошибочка не уе. маладец. а ааааййй!!! МА! ЛА! ДЭЦЬ!!!!!!! )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 мне сразу видиться хач и лоток апельсинов)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 я держал в ситикоме g4s, он мне дальше больше понравился, более плавные формы, в руке еще приятней сидит, камера 13 батарея 3к, вообще просто сказка. мне сразу видиться хач и лоток апельсинов)) странно, очень странно что не Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 У меня тоже на моем G3ST батарея 3к Только чтото сказки я как то не заметил от этого. Хотя может сказка в том и заключается, что она 3к ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Только чтото сказки я как то не заметил от этого. Хотя может сказка в том и заключается, что она 3к ))))) я видать сарказма не понял... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Emissions, Видать таки не понял. Сарказм в том что я на своем кирпиче не ощущаю как бы что у мну батарея 3000мА/ч. А, так мы с тобою по этому поводу уже раз общались ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 начинается метель и на термометре -10. наверно нам опа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 наверно нам опа Не переживай так. До воскресенья продержитесь ,а в воскресенье дождь будет, весь снег смоет )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах