Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, в тебе шо Шкода не опалюється?? де це так перемерз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Andriy1352, октавія на холостих не гріє. Читав на їхніх форумах - це так задумано... А держать весь час 1500 обертів - і так за два дні десь 5л бенза спалив (краще б украв). То стояли з хлопцями на сонці грілись - а мене черевики гівняні, то й не почув як замерзли ноги... Офигеть! "АМСТОР" закрывается, а это одни из наших крупных клиентов... Я ездил туда к ним в Харьков два раза. п.с. То теперь нам ещё больше мяса дадут вместо зарплаты?:multi: У меня будет истерика.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Николай-01, треба черевики) і...як працював на Дністрі, (сбушнікам дачі дерев'яні оздоблював), то спав в машині, Логан на холостих, поки вечеряли, наганяв до 40-ка жару, потім лягали і на ранок лишалось напуканих +). мороз був -15 Andriy1352, Офигеть! "АМСТОР" закрывается, а это одни из наших крупных клиентов... Я ездил туда к ним в Харьков два раза. п.с. То теперь нам ещё больше мяса дадут вместо зарплаты?:multi: У меня будет истерика.. теж ICTV дивився?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 То теперь нам ещё больше мяса дадут вместо зарплаты? оо...не заздрю..це ж їх хтозна куди дівати... ми з батьками своє мясо ніяк не збудем...правда зі зберіганням простіше - воно живе поки не замовлять, тай морозилка є... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 оо...не заздрю..це ж їх хтозна куди дівати... ми з батьками своє мясо ніяк не збудем...правда зі зберіганням простіше - воно живе поки не замовлять, тай морозилка є... Приїжай до нас на базар)) І шо це другани з мнясом далеко живуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Приїжай до нас на базар та я б припхався, але не вигідно за одного-двох гиндиків в Хмельницький тулити... в нас на базарі шибко більше не купують, якщо взагалі купують, а так то на Київ знайомі час від часу замовляють то привожу бува... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 та я б припхався, але не вигідно за одного-двох гиндиків в Хмельницький тулити... в нас на базарі шибко більше не купують, якщо взагалі купують, а так то на Київ знайомі час від часу замовляють то привожу бува... Я думав свині...а гиндики то дєло тонкоє)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Я думав свині...а гиндики то дєло тонкоє і таке є, але ще дрібні на продаж... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Ладно, спати піду. Можливо на днях в Київ рвану-тримайттесь там. Але то ше не тточно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Можливо на днях в Київ рвану чекаємо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Ладно, спати піду. Пиво зробило свою чорну справу.... тримайттесь там. А я на антибіотиках зараз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 А я на антибіотиках зараз... в последний раз обращался к дохторам 8 лет назад, шо вы болеете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 шо вы болеете? А я х.з.!.. Иммунитет слабый.. п.с. К докторам и я давно не обращался, если шо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Можливо на днях в Київ рвану-тримайттесь там. Але то ше не тточно. так ты точно скажешь будешь или нет. встретимся обязательно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Я смотрю может у вас мини встреча образуется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 главное что бы не в морозы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 главное что бы не в морозы Да пока Andriy1352 надумает, уже и лето будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Andriy1352, Вижу в Киев тулишь, на Чернигов ответвиться есть желание? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Доброго ранку, банда! В нас вже потепліло. -10, іде сніг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 главное что бы не в морозы а тебе абы не холодно. на Чернигов ответвиться есть желание? ничо так крюк в 150 км. хотя как говорится "для бешеной .... " ну вы поняли Андрюха, без обид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Та які обіди?)) Andriy1352, Вижу в Киев тулишь, на Чернигов ответвиться есть желание? Не можу нічого обіцяти) Чого неточно, бо сусіди ше не визначились чим до літака добиратися. Це вони до Єгипту прямують. Я був би радий, якби вибрали мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Це вони до Єгипту прямують.Я щось пропустив? В нас літаки тільки з Києва літають? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Я щось пропустив? В нас літаки тільки з Києва літають? Від нас тіки чартери на Турєцію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Всем привет!!сижу дома,шпилю в танки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Всем привет!!сижу дома,шпилю в танки... Привіт! Танки блітц? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах