Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 беховський салон Ага.. Співучасник злочину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Літерку голочки на почин! Як мінімум! я водовку з кінця 2008-го не пью.... а так то пляху Корони вже вдув)) і ще одна на черзі))) Співучасник злочину... якого такого злочину? увсьо законно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Привет народ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Привет народ. Прювєт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник,доброго вечора) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Кто слышал про Харьковских партизанов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Кто слышал про Харьковских партизанов? Це ти?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник, ооо, какие люди. давно тебя не слышно. где пропал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник, ооо, какие люди. давно тебя не слышно. где пропал? Так партізанить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 где пропал? Дела, заботы.. Харк. партизаны - это те, что взрывают.. последний случай - на жд станции цистерны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 цистерны небось горючку злили і сліди замітали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 (змінено) сліди замітали На шебелинки - горючки той до хрена.. И это не сильно смешно.. По теме - приехал не давно домой.. ездили с женой до знакомой, у которой мужа мобилизировали.. (сейчас в зоне АТО) вчера днем у нее на работе был скандал, типа жена карателя.. а вчера поздно вечером - ей окна побили и дом чуть не спалили.. я ездил среди ночи.. а менты поржали - типа так и надо, надо было откупиться.. вот так и живем.. Это к продолжение дискуссия о мобилизации.. Змінено 18 січня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 На шебелинки - горючки той до хрена.. И это не сильно смешно.. По теме - приехал не давно домой.. ездили с женой до знакомой, у которой мужа мобилизировали.. (сейчас в зоне АТО) вчера днем у нее на работе был скандал, типа жена карателя.. а вчера поздно вечером - ей окна побили и дом чуть не спалили.. я ездил среди ночи.. а менты поржали - типа так и надо, надо было откупиться.. вот так и живем.. Это к продолжение дискуссия о мобилизации.. Оце таке на Слобожанщині робиться(.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 На шебелинки - горючки той до хрена.. И это не сильно смешно.. По теме - приехал не давно домой.. ездили с женой до знакомой, у которой мужа мобилизировали.. (сейчас в зоне АТО) вчера днем у нее на работе был скандал, типа жена карателя.. а вчера поздно вечером - ей окна побили и дом чуть не спалили.. я ездил среди ночи.. а менты поржали - типа так и надо, надо было откупиться.. вот так и живем.. Это к продолжение дискуссия о мобилизации.. сволочи!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Блин, и тут политика, ппц какой то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Оце таке на Слобожанщині робиться(.. Это не где то там.. а в моем городе, с моими знакомыми.. Написал бы еще много, но боюсь сорваться на мат.. О машине - машина (таврюшичка) и на газу заводиться среди ночи на морозе - без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 ну шож. 15 по 17-ти, можна і розслабитись трохи Автонаездник, ти про мєгавазопроект давай колись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 и тут политика Дмитрий $, А где ты увидел политику в моих словах?? .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник, да опять АТО, и тд и тп, не знаю как кого, а меня уже это все харит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 ти про мєгавазопроект давай колись Вот куплю жигуля, тогда может быть.. но пока нету Посилання не знаю как кого, а меня уже это все харит. А меня харит - когда меня будят среди ночи в слезах и в истерики... но по ходу тебе это не понять.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Зато пока вазокольоса є)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Зато пока вазокольоса є)) Да у меня много чего есть, и на ВАЗ тоже Но Ваза пока нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 А меня харит - когда меня будят среди ночи в слезах и в истерики... но по ходу тебе это не понять У нас в регионе сдвиги по другим фазам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 +1 было дело так Валера готовся - у нас много планов на вторник))) заведусь утром - наберу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 quitka,Мне главное до 18 освободится. Буду счетчики менять дома, на воду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах