Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Валера готовся - у нас много планов на вторник))) заведусь утром - наберу) ну вы, блин, даете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 стопудово освободишся))) я тя даже домой отвезу. такси-настя ну вы, блин, даете а шо такое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 так Валера готовся - у нас много планов на вторник))) заведусь утром - наберу) многозначительная фраза, заведусь, Валера готовься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Де двіженіє? Паша тихенько з Короною спостерігає, а Коля вже певно 5-й бокал допиває Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 у мну в теме.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Де двіженіє? Все готовятся окунаться в прорубь наверное.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 многозначительная фраза, заведусь, Валера готовься хочешь составить компанию?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 такси-настя что то пошлые ассоциации в голову лезут.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Де двіженіє? Двіженіє наблюдає хто є хто... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Не не не, ребята, вы не в том направлении мыслите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник, я не по цим ділам. провалився два рази-було дєло, а добровольно ні)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 у мну в теме.. Настя - такси.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 у кого что болит тот о том и думает Не не не, ребята, вы не в том направлении мыслите им просто завидно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Shtryl,тебя спалили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Двіженіє наблюдає хто є хто... Главное не создавать проблем при их отсутствии, по моему ребята вы заморачиваетесь через край. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Николай-01, так нема за чим спостерігати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 я не по цим ділам Я тоже не по этим.. я только подумаю о морозной воде - у меня сразу яйца начинают мерзнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Автонаездник, но-но!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Настя - такси..\Я понял тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 такси-настя такси "Швидка Настя" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 хочешь составить компанию?)))) Але! Напомню, что у меня право первой крышки! 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 Shtryl,тебя спалили тебя тоже - мы ж к тебе в гараж приедем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 тебя спалили Я не прятался такси "Швидка Настя" ахаахха Але! Напомно, что у меня право первой крышки! Я ни на что не претендую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 такси "Швидка Настя" Такси Настя Завелась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 січня 2015 такси "Швидка Настя" не стоит перегибать палку! я могу и разозлится.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах