PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 со слов ГБО-ков разницы нету- что солекс что Озон - на газу пофиг ну от і я про теж Да и проставка пластиковая- хз сколько она прослужит- и не хотелось бы чтобы она в дороге треснула +1 Во вторых по звуку ну тут хз - порівнювати нема з чим это что надо джелать врезки- хотя делаются несложно- накрайняк ну тут хз - не врізав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Для Коли, который не увидел комп - на столе лежит нетбук. То не комп, то так. Нафиг для нетбука комп.стол?? Продай его Кретивчегу! Пришло приглашение на тестирование Ну тогда удачи тебе! Держу за тебя кулаки! (и сквозь зубы - "свои люди нужны вездееее...") Так жизненно ))))) О, да! Я уже взял пиванского (заработал сегодня пару гривников). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Николай-01, а привітатися з камрадами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Спасибо, Коля) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Как по мне, единственное в карбе, что может влиять на работу на газу, это на сколько задрочены заслонки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 а привітатися з камрадами? Я просто тудой-сюдой бегом написал, и побежал машину мыть и ставить, так что пардоньте.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Здоров, містер Бін) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Добрый вечер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Автонаездник, Привіт! загнав зібінчіку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 загнав зібінчіку? А я его постоянно загоняю - 275 грн канистра (20л) 80 - го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Автонаездник, це на бобіки чи москалі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 це на бобіки чи москалі? Только что взяли пару канистр в Хюндая 2007 кажеться года (мешают с 95 ) Andriy1352, это же не тот, что на заправки.. а нормальный бензин.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Автонаездник, уявляю, де мізки хундая чули ми про ваш "нормальний з конденсатом" бензин) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 чули ми про ваш "нормальний з конденсатом" бензин вот на запрвках и кандер.. а у меня бенз кременчугский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 А шо? На москалів я думаю пішов би і 79, чи я не про тих москалів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Посилання считаю достойным поступком. парни, может кто поможет человеку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 djurka, ті від любого згорять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 тему читал мельком, вдруг шо космич говно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, в мене 03, бери собі, а я допоможу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 вдруг шо космич говно какой космич? о чем это ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, в мене 03, бери собі, а я допоможу та у меня ситуация не лучше чем у автора темы( правда работа есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 какой космич? о чем это ты? ну о автомобилях (громко сказано) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, давай зкинемось, може ше хтось відізветься. Emissions, ти чо?-там типу беходригун)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 ключове слово "типу" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, давай зкинемось, може ше хтось відізветься. ну я гривен 50 точно выделить ща могу. Парни, может поможем человеку? купим решетку, и заодно денежек Пете кинем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах