Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 (змінено) На ночь не желаешь немного негатива? (в личке) Посмотрел... В голове не укладывается.... Змінено 27 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Знайшли, що наніч подивитися... Я от чай п'ю і дивлюсь одним оком Мега а іншим форум) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Борюсь з тошнотою після відео..... Вечеряв, але вже не буду далі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 І нашо таке дивитися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Знайшли, що наніч подивитися... даже не знаю - как ответить.. Борюсь з тошнотою після відео..... Вечеряв, але вже не буду далі... Извини, не хотел.. Мне проще, я в морге два года лаборантом был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 (змінено) Извини, не хотел.. Та мне больше морально тошнит... От нелюдей тех... Змінено 27 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Чорний(коричневий) гумор?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Пишу - потом удаляю.... Ладно - надо спать идти... Утро вечера мудренее. Всем мира! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Чорний(коричневий) гумор?) тебе тоже видео скинуть? Всем мира! Мира и спокойствия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Автонаездник, скинь ему! Пусть тоже кошмары приснятся! п.с. Я думал ты скинул тоже.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Дякую. Не треба такого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Не треба такого) Та чого? Треба знать з ким ми воюєм.. Не з людьми... Вірніше - хто з нами воює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Добраніч, Коля! Сам зараз певно піду до жінки пригорнусь бо чай розморив.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Добраніч, Андрії! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Добраніч, Андрії! Добранич Коля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Спочатку подумав очєпятка))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Пошел и я жену уложу спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Та чого? Треба знать з ким ми воюєм.. Не з людьми...Вірніше - хто з нами воює. Це і так ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 очєпятка))) Андрії Та как бы я не Ваня, а Андрей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Та как бы я не Ваня, а Андрей Кажуж. Не одразу зрозумів, шо множина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 спать слабаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Посилання Губернатор штата ввел чрезвычайное положение. Все сидят по норам, по дорогам передвигается только транспорт аварийных и спасательных служб. Метро работать не будет. На ближайшие сутки застрял в отеле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Нормально так попав в Америку) Всім Доброго ранку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Привет. Ага. А ваще, Серега, Немец? Ты че там забыл? Гринкарту выиграл, поехал на разведку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Сєрьога присутній при історичних подіях-небачена дотепер заметіль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах