Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Сєрж, он Паша мене з мисльою випередив. Можна на автотєму шось придумати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Andriy1352, та я вот толкьо прочитал шкло для стільниць на шатунах з поршнями не? та можно. поршня как раз есть, а шатуны отдал. но то не проблема. но нужен комп стол, а не табуретка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 но нужен комп стол, а не табуретка два комплекта - один до шкла і нший дном поршнів на землю тай між ними можна щось втулити щоб вищу - КВ, РВ... тим паче можна ті що вже на машину не підуть задешево надибать. а там або фантазія і зварка були - і зірочки ГРМ і цеп притулити мона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 та его вес будет с коленвалами знаешь сколько?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 та его вес будет с коленвалами знаешь сколько?))) При худом раскладе - можно сдать будет на металлолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 При худом раскладе - можно сдать будет на металлолом або зробить з двигокомплекта і при худом розкладі розібрать стол-зібрать двигі столешню з капоту на запас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 розібрать стол-зібрать двиг супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Автонаездник,розпилив шкаф - собрав кузов, розібрав тумбочку - зібрав коробку і мост, ... ну ти поняв:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 але, а ну тему "дилемма" открыли, быстро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Серж, в тапаталке как могла таки вставила) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 а ну тему "дилемма" открылиЭт че за нафиг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 але, а ну тему "дилемма" открыли, быстро. Я за тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Эт че за нафиг? уже открыли) норм такой круиз контроль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 сжатый воздух, Обратно пыль по дому раздуть. Откуда пришла. Это правильно. воттакой стол) Компьютерный стол вижу. Но не вижу настольный компьютер на нём. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Николай-01, ти спав чи шо?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 ФІльми дивились з жінкою. Оце повечеряв другий раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Николай-01, я сам дивлюсь. жінка давно спить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 я сам дивлюсь. жінка давно спить) А у меня даже дети еще не спят.. малой бегает по дому - как конь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Автонаездник, доцік теж би бігав, але мусить маму присипляти)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 мусить маму присипляти)) папа, и не один раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 норм такой круиз контроль Это габажник открывать - тоже хочу подобное, но скорее всего с какого-то ланоса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Это габажник открывать - тоже хочу подобное, но скорее всего с какого-то ланоса. это не габажник открывать, а подсос я понял он так заныкал, торпеда то у него ино стоит да и нафига с тросом мучатся? актуатор на багажник и кнопочка, накой черт велосипед изобретать?) кстати, не помню вроде кто блок 03 искал? 500 гривен на 08 форуме, вроде как даже в номинале (колено по крайней мере точно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 актуатор на багажник и кнопочка, У меня так и стоит, вообще-то. Просто у меня туда же идёт и тросик, конец которого спрятан сбоку задней спинки - не раз уже выручала такая аварийная открывалка. а подсос я понял он так заныкал, торпеда то у него ино стоит Так я смысл так далеко подсос тянуть?? А кто это - есть фото торпеды? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 Автонаездник, то саме собою) Emissions, дай посилання на блок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 есть фото торпеды? торпеда нисан санни, имхо крутяк, даже печка полностью с обдувом работает. руль поменять и вообще гармония будет Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах