Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Emissions, навіть на хонді пишуть "типуР" )) Creativ4eg, а ти може мені шо зі своєї тєми даси) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, а ти може мені шо зі своєї тєми даси) так ты бы это, сказал что нада) я ж не против. все равно никто ничего не покупает( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 так ты бы это, сказал что нада) я ж не против. все равно никто ничего не покупает( Зара гляну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 я тоже подумал, и решил, 30% от цены в моей теме продажи, пойдет Пете на лечение. думаю так будет правильно. устроим распродажу с пользой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 так ты бы это, сказал что нада) я ж не против. ( Шось нічого для себе підходящого не знайшов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Шось нічого для себе підходящого не знайшов... жаль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 все равно никто ничего не покупает( а мне наверно даром резину отдал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, ну а шо брати? аморти нові є, підфарники будуть білі, горшки цілі, кпп справне, торпєду якось хотів таку, але зара шось класична подобається... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 а мне наверно даром резину отдал та то было только для тебя) акция) я зза резину с дисками получил столько сколько и планировал) так что норм Creativ4eg, ну а шо брати? тю))) я же не приказываю тебе) если что нада, бери, нет, ну это же хорошо что есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, та я не про то. якось же питання треба вирішити-допомогти добрим людям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Такой вопрос, может кто в курсе, почем сейчас реально купить бакс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Такой вопрос, может кто в курсе, почем сейчас реально купить бакс? по 21 грн не меньше. порулил я спать. спокойной ночи всем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Creativ4eg, Добраніч, начальнік! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 по ходу все уже спят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 не все... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Так. Не всі! Ще Німець повинен зайти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Ще Німець повинен зайти так когда он зайдет, мы уже спать должны)) И он уже не немец, а - америкос)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Скоро буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Не все! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Начитався турби?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ще Німець повинен зайти Немца там замело в Бостоне. Говорят там нехилая буря намечается - самая сильная за всю историю Нью-Йорка!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Піду чайку зроблю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Начитався турби?)) Якої турби?? Я з гаража тільки прийшов хвилин 20 назад, і то читав новини в неті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Посмотрел ролик один.. нет слов, одни выражения.. Николай-01, На ночь не желаешь немного негатива? (в личке) Я з гаража тільки прийшов хвилин 20 назад А что делал (кроме пива)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Шо там в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах