Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 як буде бажання. Буває таке шо нема?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Буває таке шо нема? у мене воно майже завжди відсутнє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Буває таке шо нема?)) Тю, а я шо алкаш? Так - любитель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 ОООООО, немец-подснежник )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Тю, а я шо алкаш? Я цього не казав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 немец-подснежник Немец-подснежник-украинец-американец-оберштурмбантройкер.8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Так - любитель. Сам любитель, але рідше і обов'язково з гарною закускою. Для мене це ритуал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 nemez, гуд дей, діер френд. хаварю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 ыыы. В общаге както. зная что один из чуваков терпеть не может молочную пенку, пытался у него на глазах сьорбать эту самую пенку с молока и выражать крайнее удовольствие от процесса. Вроде все получилось, хотя сам чуть не рыгнул. Но не рыгнул. И выпил. И выражение удовольствия на лице вроде получилось ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 ыыы. В общаге както. зная что один из чуваков терпеть не может молочную пенку, пытался у него на глазах сьорбать эту самую пенку с молока и выражать крайнее удовольствие от процесса. Вроде все получилось, хотя сам чуть не рыгнул. Но не рыгнул. И выпил. И выражение удовольствия на лице вроде получилось ))) я когда малым был то тоже экспериментировал, в кофемолку молоко наливал, и сбивал, оно типа пенное становилось, и таким говняным( а еще шкурку с манной каши не ем тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Emissions, манную кашку нужно кушать, чтобы вырасти большим и сильным, как папа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Shostak, :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Emissions, манную кашку нужно кушать, чтобы вырасти большим и сильным, как папа так кашу я ем как бы, а вот когда начинает остывать, она покрывается поверху эдакой шкуркой, вот я ее всегда ложкой сдирал и на краю тарелки оставлял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Emissions, Я скажем так манную кашу с садика не помню, н овсю свою сознательную жизнь я ел манную кашу ХОЛОДНУЮ. Прикинь? Бабушка ее варила. Без сахара. Она остывала, я потом фигачил сахар, шоп на зубах хрустело, перемешивал, и топтал ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 а вы вот мне напомнили что примерно как год кашу манную не ел, а то всегда на ночь тарелочку теплой навернул, и норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ты просто обязан сегодня исправить эту глупую ситуацию ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ты просто обязан сегодня исправить эту глупую ситуацию ))))) это если мать сготовит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Я тоже манку полюбил. Только не густую, а чтобы текла хоть немного. Ещё кусочек маслица сверху..... Все в "вопросы администрации"!! Там батл! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 это если мать сготовитШо, саусэм с руками все плохо да? Ток гайки крутить? )))))Ой, извини, забыл. Ты ж у нас по классике )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Та бичили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 манка таки вері гуд)) але мнясо краще)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 але мнясо краще Ага. Я седня пообедал. Полпорции фасоли+бифштес+блинчик с вишней. 34грн. красота ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Полпорции фасоли+бифштес+блинчик с вишней. 34грн. красота вівсянка + соус +відбивна + ще дві відбивні. 0грн. красота))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 0грн. красотаага. и дома оно на скатерти-самобранке появилось ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 оно на скатерти-самобранке появилось вівсянка біля 10грн упаковка, 1 порція виходить біля 2 грн, відбивні - домашнього вирощування, ну нехай муки на 50 коп, соус - безкоштовно, ітого 2.5грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах