Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Маєш зараз стіки лишніх грошей? Зараз я маю 14 гривень. Я ж писав вже я просто спросил, так как был там всё-равно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Николай-01, ну вот мы тебе и ответили, дорого. пока не стоит этим заниматься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 а перенос кулисы? тоже денег эта фишка стоит в мене валяється. 100 грн так что как потеплеет коли потепліє в мене рихтовка-покраска буде поки холодно карби й проводка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 а перенос кулисы? 2108 - кулиса, и шевинива - механизм выбора передач. если он готов Я не готов сейчас!!!:bu: Я только узнал цену....8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Зараз я маю 14 гривень. о, то я буржуй - маю наразі 17 гривень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 ребята, я ж такой "прискіпливий" т.е оплата по факту результата, если мне не понравится что где то щель видно, или какойто прибор не адекватно работает, или плохо дует печкан, то будете исправлять пока меня не устроит, а потом уже деньги, так что подумайте еще разок, оно вам надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 всем еще раз привет. Блин, не ваз клуб, а клуб анонимных алкоголиков прямо Бросайте бухать, становитесь на лыжи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Бросайте бухать, становитесь на лыжи з НР випив пляшку пива, пів бокала шампунського і стіки ж вина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Бросайте бухать, становитесь на лыжи. О! золотые слова) Немец Оберштурмбантройкович Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Коля, мій хмельницький друг-наш одноклубник, поставив від опеля. Дешевше, ніж ти назвав. Якщо цікавить-можу розпитати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 в мене валяється. 100 грн Шо в тебе валяеться за 100 грн? з НР випив пляшку пива, пів бокала шампунського і стіки ж вина Співчуваю... Дешевше, ніж ти назвав. Та не буде дешевше в підсумку!.. Ну розпитай, добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 До скаку бакса такийже комплект за 950 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 До скаку бакса такийже комплект за 950 Це без пічки. А ще пічка скільки?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 До скаку бакса бакс, доречі, нікуди не скакав. Він як був баксом, так ним і залишився. А ось гривня упала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Це без пічки. А ще пічка скільки?.. З пічкою бакс, доречі, нікуди не скакав. Він як був баксом, так ним і залишився. А ось гривня упала Не секрет, що в нас курс завищений, так що можна до слів не придиратися) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ем печоные яблоки.вкусно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 З пічкою То просто повезло. Вот Веталь писал про ДТП. Дядя - оно? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Значить треба шукати постійно. Шось підвернеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Ем печоные яблоки.вкусно Приятного! Мама когда-то пекла яблоки, начинённые творогом - это вообще нямка! Значить треба шукати постійно. Шось підвернеться Я так не вмію. Є гроші - то беру шо є. Я не можу не тратити гроші. І збирати не вмію... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Коля если скать постоянно то рано или поздно наличие денег совпадет с наличием товара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Не знаю... У меня вся жизнь - спонтанно всё. Абсолютно всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 4 жены тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Вот Веталь писал про ДТП. Дядя - оно?Посилання кажись это чуть дальше от его дома. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 То просто повезло. Вот Веталь писал про ДТП. Дядя - оно? Посилання угу, оно) теперь осталось узнать что за машина горела позже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах