Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Пришел муж домой, пьяный в стельку... quitka, наверно праздновал 14) не бей!!! Бей, но без синяков.. и любя шось поцупити надумав? не поцупити, а прихватизировать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Бей, но без синяков.. и любя кстати если совсем в атрубоне то его же можно поиметь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 ты что там в теме крымняш посещаешь и подкалуешь? Оооо, а это где? я бы тоже зашел )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 djurka, Посилання то его же можно поиметь научи плохому называется Shostak, А что ты купил, вместо этого - Две пасочки для диагностики и доезда, для электронного зажигания. Ездили в бардачке. Заменил себе на такую же только две в одном корпусе.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 та не трогайте их... сегодня вернулся с Родины, ехал в маршрутке с сержантом-контрактником чуть больше 20-ти такую же только две в одном корпусе. тип такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Shostak, ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 сержант командует взводом мобилизованых: самый младший 35, самый старший 56... говорит я ещё не родился, а многие уже отслужили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 сержант командует взводом мобилизованых: самый младший 35, самый старший 56... говорит я ещё не родился, а многие уже отслужили Лишь бы командовал в тему.. а года, то такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Shostak, продал? Лизеоль спрашивал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Shostak, продал? разпред да, Лизеоль спрашивал, но увы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Shostak, понял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Любимые мои родные - с праздничком, чи шо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 тю, день как день) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 тю, день как день) Наверное потому что ночь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Мои поздравления товарищи. Прощайте,любите и цените своих Дам!!! Нашкрёб песен в авто ,слушаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Yurec77, а шо слушаешь? Бо я всё шребу-шкребу - а толкового ничего нет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 своих Дам!!! ...а нам все равноооо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Николай-01, Кузьму слушаю,смыслую сысл песен,и нравится. Долбо...в на дороге полно,сегодня одно ГОВНО на бемеве по мосту московскому поносило падло с полосы в полосу причем резко без поворотов. Была мысля его наказать ,но мне надо было товар отдать... А с...ку бы оштопорил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Yurec77, понимаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 И Гомно бемеве с номером Птн Птх короче х..ло Как видео срезать по факту? Дайте прогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Как видео срезать по факту? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 (змінено) Во скинул видно?Посилання Споки всем,пойду слипать. Змінено 13 лютого 2015 користувачем Yurec77 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Видно. Та это ещё ничего, я на таких почти не обращаю внимания. Правда когда на шкоде - иногда могу потроллить. Это я правильно цифры вижу?... Посилання Ахахах, все спят уже! Ушёл спать - не завтра (сегодня?) планов очень много.. Всем спокойной ночи, доброго сна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Доброе утро, народ! Шо, все пряздрявляют как-раз, что никто не пишет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах