PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Andriy1352, тай роботи хвата... в Новоград-Волинському до 12 ночи доробляли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 PavelV, шо рробите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 PavelV, а шо ви в тому турне робите, окрім пива і піци?)) Як то що? Там ще тьолочки мать бути здесь )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Andriy1352, обладнання ремонтум, бухарим,жрем ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 бухарим,жрем ну це я поняв ать бути здесь )) треба фотодоказ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Andriy1352, ну i роботу ж робим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 давненько я в кс не играл, дай думаю зайду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 ну i роботу ж робим це похвально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 А что с ценами газа ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 (змінено) Николай-01, Да.. сало все таки наркотик.. вон как тебя штырит не по детски Змінено 19 лютого 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Посилання бортовик вах, расход шикарный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Посилання бортовик вах, расход шикарный. В Пасхою не верю, а машина без идеи. Поставлю все сто вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 В Пасхою не верю, а машина без идеи. Поставлю все сто вижу. угу - 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 В Пасхою не верю, а машина без идеи. Поставлю все сто вижу. можно расшифровать ваше тлумачення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 (змінено) Да.. сало все таки наркотик.. вон как тебя штырит не по детски Ну, сало я последний раз ел, наверно, месяца четыре назад. И где это меня штырит, интересно?... Поставлю все сто вижу. Шоб багато лампочок було!.... Надыбал интересную статью. Пятница – самое время поднять бокалы, поскольку впереди длинная свободная жизнь, состоящая из субботы и воскресенья. Но если вы собираетесь выпить в окружении малознакомых людей, техника безопасности рекомендует заглядывать собутыльникам в паспорт с целью узнать дату рождения. А то мало ли. Смотреть на себя тут. Посилання Змінено 20 лютого 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 сало я последний раз ел, наверно, месяца четыре назад. шо так?-вонож дешеве Пятница – самое время поднять бокалы ти наперед? я вже вечора почекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 доброе утро... у нас пятница началась вчера... ходили в кафе, напились там космополитанов и малибу... сегодня проспали немного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 можно расшифровать ваше тлумачення? Это на гуглоклавиатуре так работает автоисправление. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 И где это меня штырит, интересно? А смайлик говорит без слов твой Всем доброе утро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Писец - мне повестка пришла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Николай-01, На срочку или на мобилизацию? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Писец - мне повестка пришла расписался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Написано на медкомиссию. Торчала в дверях. Я же вообще не служил. расписался? Торчала в дверях. Плавное: прибыть 20-21-23, тоесть сегодня, завтра, в понедельник на 9 утра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Сделай вид что ты ее не видел. По факту они должы ее под лтчную роспись вручить,в остальном бери лопату и бей в голову. Ну да "типа" на мед. комисию,а там сходу в учебку и вперед... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах