Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 і чого тоді варіанти перебираєш якщо їхати не збираєшся? Я не збираюсь їхати туди, де одне в одного по головах ходять. Але я знаю місце, де нормально покупатись, є де пошашличить, і нема людей. Правда дрова треба брать з собою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Creativ4eg,ну так а чого тоді писать то не так, там не то, якщо нікуди не збираєшся? я знаю місце, де нормально покупатись, є де пошашличить, і нема людей. Правда дрова треба брать з собою. де?.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 де?.? Зараз пошукаю на карті, бо там був два раза... Тільки Насті не кажи. Короче я знаю де. Ну шо? Вот это место. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Думаю по фото понятно, что тогда было холодно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Creativ4eg,ну так а чого тоді писать то не так, там не то, якщо нікуди не збираєшся? повторяюсь. ты мне запрещаешь? как бы обсуждаем. или это плохо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Любимая готова завтра ехать, хотя она не любитель подобных мероприятий. А ЭТО ЧТО-ТО ЗНАЧИТ! Давайте организовываться! ты мне запрещаешь? Я тебе разрешаю! Более того - я тебе приказываю! Ехай! Место сбора тут. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Я тебе разрешаю! Более того - я тебе приказываю! Ехай! мне тут более интересную идейку на завтра подкинули. так что я не с вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 как бы обсуждаем. или это плохо? так погано. ти забраковуєш і відмітаєш варіанти місць, які може когось хто збирається кудись поїхати влаштовують. от смисл казати - туда не ідьте бо мені там не нравиться, при тому що сам не думаєш їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 от смисл казати - туда не ідьте бо мені там не нравиться, при тому що сам не думаєш їхати? где я написал что "МНЕ не нравится там, Я туда не поеду" я указал расстояние до ближайшего места на Киевском море где есть хорошее место, но нигде не сказал что туда Я не поеду МНЕ там не нравится улавливаешь мысль?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 так что я не с вами Судя по всему это не со мной и моей женой.... Потому что в Киеве больше пиздунов и распиздяев чем в пригороде - не один раз уже убеждался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Судя по всему это не со мной и моей женой... и ты туда же? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 и ты туда же? Я имею в виду, что если кто-то туда и поедет, то это я с женой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 где я написал что "МНЕ не нравится там, Я туда не поеду" тут не посоны, море не канает Вот это место. красіво канішн, але хз тобі то близько, а мені якщо самому (судячи з усього) простіше в Пущу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 а мені якщо самому (судячи з усього) простіше в Пущу Тобі буде приблизно однаково. Ай ладно. Київляни балаболи - давно знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Николай-01,короче, напиши свій номер в ПП, якщо завтра найдеться хто ще поїде то приковиляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 напиши свій номер в ПП, якщо завтра найдеться хто ще поїде то приковиляю Я то напишу. Але якшо ніхто не поїде, то і ми не поїдем. Тобі КС чи МТС? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Тобі буде приблизно однаково Козаровичі 52 км, Пуща 30:bk: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Я имею в виду, что если кто-то туда и поедет, то это я с женой. я не против был поехать. планы чуток другие) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Козаровичі 52 км, Пуща 30 А. Ну ладно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 КС чи МТС кучмостар, машинно-тракторної станції нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 планы чуток другие) Да не вопрос. Я привык уже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 красіво канішн, але хз тобі то близько, а мені якщо самому (судячи з усього) простіше в Пущу вот, видишь. я тоже по всей видимости ехал бы сам. а как ты там писал, 2-3 литра бензина? и 50 грн на мясо? это ж не так много))) а по поводу "море не канает" дык дальше написано 20 км бетонного забора. всем же хочется але хз тобі то близько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Про какой ві забор вообще???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Николай-01, Коля, причем тут Київляни балаболи - давно знаю. ты по одному человеку судишь всегда? так можно сказать и о тебе. недавнюю историю ты и сам помнишь. так что давай не будем говорить столь громкие слова) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 (змінено) Николай-01,я хз так завтра во скільки времені приблизно? ти дорогу знаєш? Змінено 20 червня 2015 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Про какой ві забор вообще???? вот такой вот бетонный забор длинной около 20-ти км по берегу моря, это если переехать через ГЭС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах