quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 ???? Че??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 ???? Че??? Зупинився, підняв. А там заставка-"Насти правят миром")) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Фото в студию)) Ти шо не знал что мы правим миром?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Фото в студию)) Не робив. Як приїхав то одразу почав шукати ту малолєтню хазяйку. А вона виявилася в 100-та метрах на озері біля мого дому. Віддав-радості були повні стрінги)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Респект тебе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Респект тебе) Та пусте..Дякую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Ти шо не знал что мы правим миром?))) АААААА!!!!!! Ржунимагу!!!!! МЕлкий у вас мирочек, однако, оказывается.:lol: У меня племянница Настя - уже пару лет хочу её убить. У вас много общего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 АААААА!!!!!! Ржунимагу!!!!!МЕлкий у вас мирочек, однако, оказывается.:lol: У меня племянница Настя - уже пару лет хочу её убить. У вас много общего. Ти племінницю хочеш вбити?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Я хочу убить тебя и что? Кстати в этой теме на тапаьалке у меня 1666 страница)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 офигенчик, 1111 страниц ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 В мене на ньому 3332 сторінка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 чей пост начнет страницу 1112, тот какашка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Ти племінницю хочеш вбити?... Віртуально. Як і багатьох з її покоління... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 на рьому що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Віртуально. Як і багатьох з її покоління... Нізя так, Коля...нізя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Андрей, так где новая трубка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Я хочу убить тебя и что? Ахахах! Жги ещё! Нізя так, Коля...нізя Ти багато чого не знаєш. Спитаєш потім у хлопців - вони знають. І мені дещо розповіли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Андрей, так где новая трубка? Яка трубка?? Ахахах! Жги ещё! Ти багато чого не знаєш. Спитаєш потім у хлопців - вони знають. І мені дещо розповіли. ??? Які це хлопці знають про твою племінницю?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Ну ту шо ты нашел на огороде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Які це хлопці знають про твою племінницю?? Да не про племінницю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Ну ту шо ты нашел на огороде... Тю)) Я про телефон думав. Як матиму час, то зліплю мудштук і пустимо хмару диму)) Да не про племінницю. Заплутав ти мене)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 ех ляпота)) Набережна, захід Сонця, спокійна музичка і так котитись собі без поспіху))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Вечером седня мощная гроза у нас была, с градом с горох и ливнем, телик не показывает ни от кабельного, ни от антенны. А дядя звонил, у него походу накрылся БП на компе, если не весь комп от грозы. Неплохая гроза. А еще военные сбили столб и теперь у моего брата и пол улицы нету света и хз когда будет. А ведь приказ был через города не перемещать гусеничную технику. Да и наверняка бухие были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Заплутав ти мене)) Краще не знать, повір. Бо будуть і тобі звонить і розказувать шоб не вірив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Краще не знать, повір. Бо будуть і тобі звонить і розказувать шоб не вірив. Ого! Фсьо так серйозно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах