nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Andriy1352, він може ходити вперед, назад, спрацьовувати на датчик відстані (нахилу) - стартувати/зупинятися у залежності від цих подій, може підключатися до usb у нього ноги спрацьовують на "кулачках" як на розподільчому валу, там навіть є імпровізовані рокера. Так що лось по конструкції близький до класичного двигуна ))) нынче такое лего теперь это не лего такое. Это мы такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Andriy1352, він може ходити вперед, назад, спрацьовувати на датчик відстані (нахилу) - стартувати/зупинятися у залежності від цих подій, може підключатися до usb у нього ноги спрацьовують на "кулачках" як на розподільчому валу, там навіть є імпровізовані рокера. Так що лось по конструкції близький до класичного двигуна ))) Дякую! Хоч би через ту близькість клікуху двіжкам не дали)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 nemez, не на ардуино часом? (или как оно там правильно пишется) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Emissions, не, это набор Education WeDo Посилання Ардуины я тоже программирую, например вот - Посилання - температура у меня в сервреной, термоконтроллер на adruino (самодельном) + ds18b20 + ethernet shield Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 nemez, прикольно, не згал что такое есть) у нас что то типа мини лифта с роботом я так понимаю на Ардуино тоже будет, посмотрим что получиться из этого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Тільки точно: да-да, нє-нє... ДАА шампури я беру. Дрова я теж візьму, ладно я беру решітку і вроді тож трохи дров. і розпалювач Паша, шо ты там? я 99.9%, і ще +2-3 чол. вибачай що так пізно, тікми додом зайшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 PavelV, ти вже встав? Подзвони Віталіку, бо я зараз трохи бігаю туди-сюди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Николай-01, а шо йому казать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 а шо йому казать? хай сабирае вещи, летние, зимние, и выходит - за ним приехали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Shtryl,так він же їде в "Кудряш Кастомс"... кста а ти шо робиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Веталь уже на полдороги ко мне... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 кста а ти шо робиш? як ти там кажешь..? Вджобую)))) Веталь уже на полдороги ко мне... Ого, Кудряш кастомс отменили?))))Чем это ты его заманил?))) PavelV, К стати, на счет твоего вопроса по пленке "по прочней", толкового ничего не можем предложить, только пленка Оракал. Товарищ посоветовал найти таккую штуку как аквапечать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Может как-то в другой раз заранее соберёмся нормально, а не так шо я посреди ночи предложил... Веталь просто проехаться хотел, то может заодно и место разведаем. Ого, Кудряш кастомс отменили? Так он ко мне не надолго. Говорил что сегодня ещё какие-то планы, но я не знаю какие. Как-то с утра день не задался - с женой уже немного поссорился... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Так вы на шашель или на ремонт, я чет не понял? Как-то с утра день не задался - с женой уже немного поссорился... Помиритесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Так вы на шашель или на ремонт, я чет не понял? Изначально Веталь ко мне просто в гости приехать должен был (попутно кой-чего привезти и кой-чего забрать). То я подумал что можно и какой-то шашель организовать заодно, но организатор из меня хреновый, особенно после пива. А сегодня ещё и с женой поругался, то вообще нет настроения ни на что. Ну сейчас Веталь приедет, то посмотрим как дальше быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Веталь своим ВАЗенвагеном едет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Веталь своим ВАЗенвагеном едет??? Да. Переживаю, звонил ему, спросил где едет - короче через минут 5 будет на месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Николай-01,так мені видвигаться чи нє? і як у вас погодка? Shtryl,кста, вже наліпив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 як у вас погодка? Та шось хмариться, як на дощ... так мені видвигаться чи нє? Та я і сам не знаю... Зараз приїде - по побачим чи взагалі хтось кудись поїде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 кста, вже наліпив Давай фотки в бортовик, и отзыв в тему с наклейками, быыыыыстро)))) а я і сам не знаю... Зараз приїде - по побачим чи взагалі хтось кудись поїде. Чет ты приуныл))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Shtryl,ну ти бистрий...)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 ,ну ти бистрий...)))) Нормально хоть получилось, ну то что ты хотел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Нормально хоть получилось наче так, поїздим побачим ну то что ты хотел в результаті вийшло трохи не те що хотів...чи навіть взагалі не так як спочатку думав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 в результаті вийшло трохи не те що хотів...чи навіть взагалі не так як спочатку думав... а что не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 а что не так? початково основна ідея була така Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах